Search
Close this search box.
Άντονι Χόπκινς

Άντονι Χόπκινς: Ήρθε το τρέιλερ της ταινίας «One Life» με τον «Βρετανό Σίντλερ» που έσωσε 669 παιδιά

Η ταινία «One Life» με τον Άντονι Χόπκινς αναμένεται με αγωνία

Ο Άντονι Χόπκινς, αναλαμβάνει τον ρόλο του Γουίντον στην ταινία «One Life» και απ’ ότι φαίνεται η ερμηνεία του θα μας καθηλώσει για άλλη μια φορά. Η FilmNation Entertainment και η Warner Bros. παρουσίασαν το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας “One Life”, με τον Άντονι Χόπκινς στον πρωταγωνιστικό ρόλο και σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Βρετανού σκηνοθέτη Τζέιμς Χόις.

Η ταινία επικεντρώνεται στην πραγματική ιστορία του Νίκολας Γουίντον, ενός νεαρού χρηματιστή που ανέλαβε την ηρωική αποστολή να σώσει πολλά παιδιά από τα νύχια των Ναζί κατά την προετοιμασία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Άντονι Χόπκινς, δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, αναλαμβάνει τον ρόλο του Γουίντον, ενώ σε νεαρή ηλικία τον υποδύεται ο Τζόνι Φλιν.

Μπορείτε να δείτε το επίσημο τρέιλερ του “One Life”

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Η επίσημη περίληψη της ταινίας αφηγείται την επίσκεψη του Γουίντον στην Πράγα τον Δεκέμβριο του 1938, όπου συνάντησε οικογένειες που είχαν διαφύγει από τη διαφαινόμενη απειλή της ναζιστικής εισβολής στη Γερμανία και την Αυστρία. Ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, παλεύοντας με την έλλειψη τροφίμων και ο χρόνος τους τελείωνε. Η αποφασιστικότητα του Γουίντον να σώσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά πριν κλείσουν τα σύνορα έγινε αγώνας δρόμου με τον χρόνο.

Το τρέιλερ της ταινίας μεταφέρεται στο 1988, πενήντα χρόνια αργότερα, όταν ο Winton είναι καλεσμένος στην εκπομπή του BBC “That’s Life!”, όπου ο παρουσιαστής αρχίζει να αφηγείται τη μοναδική του ιστορία.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Sir Nicholas Winton, ο οποίος τιμήθηκε με τον τίτλο του ιππότη το 2003, απεβίωσε τον Ιούλιο του 2015 σε ηλικία 106 ετών.

Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται οι Elena Bonham Carter, Romola Garai, Lena Olin, Jonathan Price

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Lucinda Coxon και Nick Drake.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί σύντομα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ενώ θα ακολουθήσει προβολή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού People, η ταινία “One Life” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου στις αρχές του 2024.

The Nun II : Ήρθε και προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr