Search
Close this search box.

Άλις, αγάπη μου: Μια ταινία για κακοποιητικές σχέσεις, σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες (τρέιλερ)

Η ταινία “Άλις, αγάπη μου” με την Anna Kendrick, έρχεται στα σινεμά

H Mary Nighy, σκηνοθέτης των βραβευμένων ταινιών “Μαρία Αντουανέτα” (2006) και “Tormented” (2009) επιστρέφει στις κινηματογραφικές οθόνες με την νέα της ταινία “Άλις, αγάπη μου”. Με το “Άλις, αγάπη μου” η Nighy ρίχνει φως στο θέμα των κακοποιητικών και ψυχοφθόρων σχέσεων. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας!

Η πλοκή της ταινίας “Άλις, αγάπη μου”

Η υποψήφια για Oscar Anna Kendrick υποδύεται την Άλις. Η ζωή της κοπέλας, φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά. Έχει μια δουλειά που της αρέσει και βρίσκεται σε μια σχέση, όπου την αγαπούν. Η Άλις, όμως, υφίσταται ψυχολογική καταπίεση από το αγόρι της, τον Σάιμον, και βρίσκεται παγιδευμένη στη σχέση της. Σε ένα ταξίδι αναψυχής με τις φίλες της θα ανακαλύψει από την αρχή τον εαυτό της και θα λύσει τα δεσμά της εξάρτησής της από το αγόρι της. Η αντίδραση του Σάιμον είναι αναπόδραστη και καταστρεπτική, ενώ θα θέσει υπό δοκιμασία τη σχέση της Άλις ακόμη και με τις φίλες της. Η ταινία εξερευνά το πώς η Άλις αντιλαμβάνεται σταδιακά την ψυχολογική κακοποίηση που υφίσταται από το σύντροφό της.

Στις αίθουσες των σινεμά από 19 Ιανουαρίου.

άλις αγάπη μου

To καστ της ταινίας “Άλις, αγάπη μου”

Anna Kendrick, Kaniehtiio Horn, Charlie Carrick, Wunmi Mosaku, Mark Winnick, Daniel Stolfi, Carolyn Fe, Gordon Harper και άλλοι.

Τίτλος: Alice, darling
Σκηνοθεσία: Mary Nighy
Διάρκεια: 89 λεπτά
Είδος: Μυστηρίου, θρίλερ

Τί κάνει την σκηνοθεσία της Mary Nighy ξεχωριστή

Η Mary Nighy μας δείχνει το πόσο έχει τραυματίσει ψυχολογικά ο Σάιμον την Άλις με σημάδια. Αντί να μας πει ξεκάθαρα τα γεγονότα, αφήνει τα ίδια τα γεγονότα να μιλήσουν για την ψυχολογική κακοποίηση, την οποία υφίσταται η Άλις. Ο ευεργετικός χρόνος που η Άλις περνά μακριά από τον σύντροφό της, οι εμμονικές κινήσεις που επιδεικνύει κατά την διάρκεια της πλοκής, μας επικυρώνουν, με άρρητο τρόπο, το πόσο βαθιά στην ψυχή της Άλις έχει ριζώσει οι κακοποιητικές συμπεριφορές του Σάιμον.

“Καμιά φορά, το πιο δύσκολο πράγμα να δούμε είναι η αλήθεια”

Δείτε περισσότερα για τις ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Μοιράσου το

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr