Τρίτη Σεζόν Για Το “Stranger Things” (Video)

Νέος κύκλος επεισοδίων για την κορυφαία τηλεοπτική σειρά

Στην ανανέωση των επεισοδίων για την τρίτη σεζόν του “Stranger Things” προχώρησε τις τελευταίες ώρες το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix. Η παγκόσμια επιτυχία, αφού κατάφερε να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού κατά τη δεύτερη σεζόν του, βάζει πια πλώρη για τη συνέχεια, υποσχόμενο ακόμη μεγαλύτερες ανατροπές και καθηλωτικές στιγμές στη μικρή οθόνη.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η απόφαση του Netflix να ανανεώσει τους κύκλους των επεισοδίων της εν λόγω σειράς, δεδομένου πως αποτελεί τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία παγκοσμίως, μετά το “Game of Thrones”. Άλλωστε, οι δημιουργοί της σειράς είχαν πρόσφατα δηλώσει πως μέχρι στιγμής διαθέτουν υλικό για τέσσερις συνολικά χρονιές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε – Θεού θέλοντος και Netflix επιτρέποντος – ακόμη περισσότερες.

Ωστόσο, το μόνο στοιχείο που παραμένει άγνωστο είναι η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας του τρίτου κύκλου του “Stranger Things”, αφού το Netflix δεν έδωσε καμία διευκρίνιση γύρω από αυτό. Βέβαια, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας πως οι δύο πρώτες σεζόν απείχαν 15 μήνες μεταξύ τους, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά ακόμη.

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης (Lavart) 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ