THE CROWN SEASON3

Το Netflix του Νοεμβρίου κάνει τον γύρο του κόσμου – H Lavart προτείνει

Πτήση σ’ ένα θέαμα υπαρξιακό

Εάν το Netflix είχε ταχύτητα, αυτή θα ήταν η ταχύτητα του φωτός. Αυτή τη φορά επαναπροσδιορίζει την απόδοση των στούντιο σκηνών πίσω από τη κάμερα, τα γνωστά behind the scenes, σαν να κοιτάς τις σημειώσεις του σκηνοθέτη απ’ την κλειδαρότρυπα. Σε ένα μήνα το σύμπαν θα γεμίσει ξωτικά και το Netflix προετοιμάζει το πιο μεγαλοπρεπές χριστουγεννιάτικο event. Θα είμαστε όλοι καλεσμένοι..
Έτσι, ταινίες Χριστουγέννων, ντοκιμαντέρ, σειρές εποχής αλλά και Animation κινηματογραφικές επιλογές, έρχονται να μας υπενθυμίσουν παραγωγές που παίχτηκαν στη μνήμη μας ξανά και ξανά. Ο Νοέμβριος διαθέτει μια μεγάλη λίστα από ταινίες που μας κάνουν πιο γρήγορα να κατεβάσουμε το Χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο από το πατάρι του σινεμά. Είναι μια προσπάθεια επανασύνδεσης με το παρελθόν της τρίλιζας του σινεμά-θεατής -σκηνοθεσία, δίνοντας αυτή τη φορά ώθηση για διαπραγμάτευση.

Let It Snow (8 Νοεμβρίου)
Στους 0 βαθμούς κελσίου, η Isabela Moner και ο Samick Mour αφήνονται για τα καλά στο παιχνίδι της ζωής. Μια χιονοθύελλα γίνεται η αφορμή να αναζητήσουν τις μεταξύ τους σχέσεις και να βρουν το εφηβικό κλειδί στην πλοκή που θα ανοίξει την πόρτα στο απροσδόκητο.

Dear Santa (4 Νοεμβρίου)
Τη θέση στο έλκηθρο παίρνει το Netflix με την ρομαντική κομεντί Dear Santa γράφοντας γράμμα στη νέα εποχή που επαναφέρει ταινίες στην μηχανή αναζήτησης του Netflix. Η Amy Acker πρωταγωνιστεί σ’ αυτό το χριστουγεννιάτικο σενάριο.

Burning Cane (6 Νοεμβρίου)
Στην αγροτική Λουιζιάνα, ο σκηνοθέτης Phillip Youmans ανοίγει πανοραμικά την αφήγηση ξεκινώντας με μια ιστορία μητρικής αγάπης που έρχεται αντιμέτωπη με την θρησκοληψία. Κάθε σκηνή και μια πολιτική αντιπαράθεση που βάζει αστερίσκο και επεξηγεί το πραγματικό νόημα των δραματικών σύγχρονων ταινιών.

The Irishman (27 Νοεμβρίου)
Ο Martin Scorsese και ο Steven Zaillian υπογράφουν την ιστορία του Ιρλανδού, ένα πρόσωπο που αφηγείται το πως μια προσωπική ιστορία εξελίσσεται σε σύμβολο ανατροπής, με συμπεριφορά που προειδοποιεί για τα γινόμενα.

The Crown – Season 3 (17 Νοεμβρίου)
Το πρώτο επεισόδιο χάρισε το στέμμα στην βιογραφία του σινεμά και ποτέ δε σταμάτησε να γεννά αμφισβητήσεις για την συσχέτιση της οθόνης με την πραγματικότητα. Η 3η σεζόν αποφεύγει την στέψη και εισχωρεί πιο βαθιά στο πηγαίο των ερμηνεύσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=vLXYfgpqb8A

Το εντυπωσιακό για το Netflix είναι πως μετονομάζει την αυθεντικότητα σε δημιουργία έχοντας παρόντες σκαλέτες που ρέει ακόμα με τη φορά του καλλιτεχνικού σινεμά. Ανάμεσα στις νέες αφίξεις που αξίζει να δούμε είναι η σειρά The Last Kingdom – Season 3 (23 Νοεμβρίου) και οι πρωτοπόρες για τα δεδομένα ταινίες Suffragatte (16 Νοεμβρίου),To Be Of Service (11 Νοεμβρίου) αλλά και η γνωστή σειρά Little Things – Season 3 (9 Νοεμβρίου)Η επανεξέταση του εαυτού κάνει ακόμα μεγαλύτερα βήματα στην 3η σεζόν της σειράς Little Things. Το σίγουρο είναι πως οι προηγούμενες σεζόν ήταν μια δοκιμασία για τον θεατή. Ποιοι χαρακτήρες εξελίσσονται σώζοντας τον εαυτό τους και ποιοι μένουν στάσιμοι; Επιβιβαστείτε για να δοθεί η απάντηση.

Κείμενο: Δήμητρα Κουτροπούλου (Lavart)

Φωτογραφία εξωφύλλου

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

INSTAGRAM

YelloWizard.gr