«Το Κάλεσμα 2» απόψε στην τηλεόραση (trailer)

Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν επιστρέφουν στη μικρή οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Aπόψε, Παρασκευή 16 Απριλίου, στις 02:00 (μετά τα μεσάνυχτα) & Τρίτη 20 Απριλίου, στις 01:30 (μετά τα μεσάνυχτα), στο Star.

Υπόθεση: Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους, έχουν αποσυρθεί προσωρινά. Μέχρι που ένας ιερέας ζητάει τη βοήθειά τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην Αγγλία, να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αληθινούς δαίμονες ή αν πρόκειται για φάρσα.

Οι δύο δαιμονολόγοι που υποδύονται ο Πάτρικ Ουίλσον και η Βέρα Φερμίγκα, ταξιδεύουν μέχρι το βόρειο Λονδίνο των τελών της δεκαετίας του ’70, αναλαμβάνοντας να βοηθήσουν μία ανύπαντρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, να απαλλαχθεί από τα κακά πνεύματα που στοιχειώνουν το σπίτι της.

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» έρχεται στο ERTFLIX

Η Τζάνετ, η δεύτερη μεγαλύτερη σε ηλικία ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, αρχίζει να συνομιλεί στα όνειρά της με μια οντότητα ενός θυμωμένου ηλικιωμένου άντρα που κάθεται στην πολυθρόνα του σαλονιού, και επιμένει ότι το σπίτι αυτό του ανήκει.

Τελικά, όλα τα αδέλφια της Τζάνετ και η μητέρα τους, Πέγκι, γίνονται μάρτυρες παραφυσικών γεγονότων..

Δείτε το trailer:

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο 2015 στην Καλιφόρνια και ολοκληρώθηκαν στο Λονδίνο τον Νοέμβριο 2015.

Συνολικά η ταινία συγκέντρωσε 320,4 εκατομμύρια δολάρια και είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη ταινία τρόμου μετά τον Εξορκιστή (1973) που είχε συγκεντρώσει πάνω από 440 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Παρασκευή 16 Απριλίου, στις 02:00 (μετά τα μεσάνυχτα) & Τρίτη 20 Απριλίου, στις 01:30 (μετά τα μεσάνυχτα), στο Star.

Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ