YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

Το eGaming 2022 επιστρέφει στη ΔΕΘ

Τη δυνατότητα να απολαύσουν για εννιά ολόκληρες ημέρες μία μοναδική εκδήλωση egaming στην Ελλάδα θα έχουν όσοι επισκεφθούν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα. Στο περίπτερο 17 της ΔΕΘ θα φιλοξενείται καθ’ όλη τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης μία σύγχρονη εκδήλωση με θέμα τα βιντεοπαιχνίδια και τα παιχνίδια γενικότερα, που θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα σε καθημερινή βάση.

Πρόκειται για το eGaming 2022, το οποίο και τα προηγούμενα χρόνια έκλεψε τις εντυπώσεις των επισκεπτών της ΔΕΘ και κυρίως του πιο νεανικού κοινού. Η ΔΕΘ φέτος έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ηλεκτρονικών παιχνιδιών πραγματοποιείται από το 2014, παρότι υπήρξε μία περίοδος απουσίας τεσσάρων ετών, από το 2017 έως το 2020. Πέρυσι, ωστόσο, η εκδήλωση επανήλθε και γνώρισε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, με περισσότερους από 100.000 επισκέπτες, και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το eGaming 2022 θα αποτελέσει και φέτος ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της έκθεσης στη Θεσσαλονίκη. 

Ένας τεράστιος χώρος αφιερωμένος στο σύγχρονο gaming

Το περίπτερο 17 που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση eGaming 2022 καλύπτει 4.000 τετραγωνικά μέτρα. Εκεί θα στηθεί πλήθος από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες, στους οποίους μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε επισκέπτης. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέους τίτλους παιχνιδιών και να θυμηθούν –επίσης- παλιότερες εμπορικές επιτυχίες βιντεοπαιχνιδιών που έκαναν αίσθηση στο παρελθόν. 

Παράλληλα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και διάφοροι διαγωνισμοί και τουρνουά, καθώς επίσης και παρουσιάσεις παιχνιδιών εκπαιδευτικού λογισμικού και ψηφιακών υπηρεσιών. Οι διοργανωτές της ΔΕΘ έχουν εντάξει επίσης στο πρόγραμμα πολλά και διαφορετικά πάνελ συζητήσεων και παρουσιάσεων, με άτομα που γνωρίζουν καλά τον συγκεκριμένο χώρο και τα οποία θα συζητήσουν τις εξελίξεις σε εμπορικό και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Διάσημοι youtubers είναι προσκεκλημένοι από τους διοργανωτές στην εκδήλωση, που αποτελεί ουσιαστικά μια μεγάλη γιορτή βιντεοπαιχνιδιών και σύγχρονης κουλτούρας, όμοια της οποίας δεν έχουμε σίγουρα ξαναδεί στην Ελλάδα μέχρι σήμερα. Οι διοργανωτές, όπως αναφέρουν, βασίζονται στο τρίπτυχο ψυχαγωγία -ηλεκτρονικός αθλητισμός -εκπαίδευση, πάνω στο οποίο έχει διαμορφωθεί όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του eGaming 2022.

Μία δυναμική αγορά που γνωρίζει τεράστια επιτυχία

Το egaming συνολικά σήμερα στον κόσμο αποτελεί έναν τομέα με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον, καθώς ο τζίρος σε ετήσιο επίπεδο είναι ήδη τεράστιος και χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμα μεγαλύτερος. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, μέσω διαδικτύου κατά κύριο λόγο, αλλά και σε ζωντανά events που πραγματοποιούνται σε μεγάλα τουρνουά και εκδηλώσεις όπως το eGaming 2022.

Ταυτόχρονα, δίνεται και η δυνατότητα στον οποιονδήποτε από εμάς να δοκιμάσει τις ικανότητές του και να πρωταγωνιστήσει κερδίζοντας χρήματα και δόξα, εφόσον έχει τις ικανότητες και εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Το eGaming ως δραστηριότητα έχει γίνει τόσο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς μέχρι και να παίξει στοίχημα online σε μεγάλες διοργανώσεις egaming και σε τουρνουά με μία πληθώρα από διαφορετικά παιχνίδια. Ο τζίρος κι εδώ αλλά και σε οτιδήποτε αφορά το eGaming, όπως συνδρομές μεταδόσεων, υλικά εμπορεύματα κάθε είδους, εισιτήρια εκδηλώσεων κλπ. είναι πραγματικά τεράστιος.

Μία εναλλακτική πρόταση για τους πιο παραδοσιακούς

Παρότι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και ο ηλεκτρονικός αθλητισμός αποτελούν το επίκεντρο του eGaming 2022, οι λάτρεις των πιο παραδοσιακών παιχνιδιών που θα επισκεφτούν τη ΔΕΘ και το περίπτερο 17 δεν θα απογοητευτούν καθόλου. Στον χώρο θα υπάρχουν παράλληλα ξένα και ελληνικά επιτραπέζια παιχνίδια, με παρουσιάσεις και τουρνουά που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, παράλληλα με τις δραστηριότητες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

 

Την ίδια ώρα θα υπάρχει πλήθος εκδηλώσεων, όπως διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και cosplay, αλλά και κληρώσεις με πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες που θα βρεθούν στο eGaming 2022, στο περίπτερο 17 της ΔΕΘ.

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
kazaviti