Το αμφιλεγόμενο “Planetarium” της Rebecca Zlotowski, απόψε στην κρατική τηλεόραση

Η ατμοσφαιρική ταινία εποχής της Rebecca Zlotowski, “Planetarium”, μας ταξιδεύει στο Παρίσι στα τέλη της δεκαετίας του ’30. Η Κέιτ και η Λόρα Μπάρλοου, δύο αδερφές και μέντιουμ, ολοκληρώνουν την περιοδεία τους. Απόψε, Δευτέρα 29 Μαρτίου, στις 22:00, στην κρατική τηλεόραση – ΕΡΤ2.

Υπόθεση: Γοητευμένος από το χάρισμα των δύο αδερφών-μέντιουμ, ένας πανίσχυρος Γάλλος παραγωγός, ο Αντρέ Κορμπέν, τις προσλαμβάνει για μια πολύ φιλόδοξη ταινία. Σαγηνευμένος από την υπόσχεση της μετά θάνατον ζωής, ο Κορμπέν θα προτείνει στα κορίτσια να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα ταινία που θα ταράξει τα νερά της 7ης Τέχνης, δίνοντας έτσι νέα πνοή στο πτωτικών τάσεων γαλλικό σινεμά. Στόχος του Κορμπέν δεν είναι μόνο να αναδείξει το ταλέντο των δυο νεαρών, αλλά και να γίνει ο πρώτος που θα τολμήσει να αιχμαλωτίσει μια πραγματική φασματική μορφή εντός του κινηματογραφικού κάδρου!

Tim Walker – Ο τολμηρός φωτογράφος και ο παραμυθένιος κόσμος του

Στη δίνη του κινηματογράφου, των πειραμάτων και των συναισθημάτων, η νέα αυτή οικογένεια δε μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί σύντομα στην Ευρώπη.

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι

Ηθοποιοί: Νάταλι Πόρτμαν, Λίλυ-Ρόουζ Ντεπ, Εμμανουέλ Σάλιντζερ,

Σενάριο: Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι, Ρομπέν Καμπιγιό

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Δευτέρα 29 Μαρτίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ2

Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ