Τέλος το The Office?

Το αμερικάνικο Netflix αποχαιρετά το «The Office»;

Από την νέα χρονιά το The Office, μία από τις πιο αγαπημένες σειρές των Αμερικάνων, δεν θα είνα διαθέσιμο στο Netflix

«All good thing come to an end» θα λένε οι φίλοι μας στην Αμερική. Οι εννέα σεζόν του The Office δεν θα βρίσκονται στο Netflix από τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Παρόλα αυτά δεν θα χαθούν εντελώς καθώς θα μεταφερθούν σε νέα πλατφόρμα.

Από το 2005 έως και το 2013, όσο δηλαδή κράτησε η σειρά, το κοινό της μεγαλώνει και οι ακόλουθοί της την βλέπουν επανειλημένα. Η NBCUniversal που έχει τα πνευματικά δικαιώματα για την προβολή του The Office έδωσε την άδεια στο Netflix να φιλοξενήσει τη σειρά έως ότου η ίδια εταιρεία να δημιουργήσει δική της πλατφόρμα streaming. Το προϊόν του NBC κέρδισε ακόμα περισσότερους φανατικούς ακολούθους με την είσοδο της στο μεγαλύτερο εργαλείο προβολής αυτή την στιγμή, που είναι το Netflix.

Η δημοφιλία του The Office στο Netflix, που ίσως είναι και η περισσότερο προβεβλημένη σειρά στην Αμερική, έβαλε μπροστά το σχέδιο της «μητέρας» εταιρείας για δημιουργία δικής της πλατφόρμας, όπου οι φίλοι της σειράς θα μπορούν να απολαύσουν από 1η Ιανουαρίου 2021, και η οποία ονομάζεται Peacock

Η ενημέρωση για τον αποχαιρετισμό της σειράς έγινε ήδη από πέρσι το καλοκαίρι, φέρνοντας ένα κύμα αναστάτωσης. Το The Office δεν είναι η μόνη σείρά που φεύγει από το Netflix, αφού Τα Φιλαράκια πριν από περίπου ένα χρόνο σταμάτησαν να είναι διαθέσιμα για να βρεθούν στο νέο σπίτι του HBO Max, καθώς ανήκει στην Warner Bros.

Οι παραγωγοί δεν έχουν κάνει γνωστό ακόμη αν η σειρά θα διατήθεται προς προβολή δωρεάν ή Premium. Από τους ίδιους έχουμε κωμωδίες “διαμαντάκια” στο ίδιο μήκος κύματος όπως 30 RockParks and Recreation, and Brooklyn Nine-NineΣίγουρα, όμως, οι Αμερικάνοι συνδρομητές του Netflix που έχουν να διαλέξουν μέσα από μία τεράστια λίστα θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό του Michael Scott και του Dwight Shrute.

Πηγή φωτογραφίας

Κείμενο: Lavart Group (lavart)

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

INSTAGRAM

YelloWizard.gr