«Θα τον κουβαλάς τον Άλκη σου μέσα στην ψυχούλα σου και στην καρδούλα σου» Το μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη στην μητέρα του Άλκη

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη έστειλε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στην μητέρα του Άλκη.

Στην Μελίνα Κακουλίδου, την μητέρα του 19χρονου Άλκη έστειλε μήνυμα η Κούλα Αρμουτίδου -Τοπαλούδη  «Πήρα το αίτημα φιλίας της από νωρίς χθες το πρωί και έπεσα από τα σύννεφα» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη έψαξε να βρει συμπαράσταση από την μητέρα της Ελένης, έναν από τους ανθρώπους που έχουν επίσης ζήσει μία τραγωδία.

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο χούλιγκαν για την δολοφονία του Άλκη

Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη:

«… Ξαφνικά σε ρίχνουν σ’ έναν μαύρο ωκεανό και κάνεις χιλιάδες προσπάθειες να ανέβεις αλλά συνεχώς βουλιάζεις, βουλιάζεις και ποτέ δε θα μπορείς ελεύθερα να κολυμπάς, να επιπλέεις – Μελίνα μου (τεμέτερον Σιμέλα), χαροκαμένη μάνα, κλάψε το παιδάκι σου, αγκάλιασέ το, φίλησέ το, νανούρισέ το, πες του ό,τι δεν πρόλαβες να του πεις κι αποχαιρέτησέ το… Ρούφηξε τα πάντα από τη μορφή του αδικοχαμένου παιδιού σου και σφήνωσέ τα, αποτύπωσέ τα σε όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου σου… Από τώρα και στο εξής θα τον κουβαλάς τον Άλκη σου μέσα στην ψυχούλα σου και στην καρδούλα σου… Δολοφόνοι του Άλκη, η κατάρα μας να πέσει πάνω στα κεφάλια σας. Ο άδικος χαμός αυτού του αγοριού να γίνει ο εφιάλτης σας. Μαυροντύσατε μια οικογένεια που δεν σας έφταιξε σε τίποτα. Αγουρόπον μικρόν, Καλόν Παράδεισον να έχς!

Κούλα – Γιάννης»

Ζωγραφιές μαθητών στη Βέροια για τον Άλκη

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ