ιντερνετ

Τέλος το μονοπώλιο ίντερνετ: Αυτή είναι η νέα εταιρεία με τις απίστευτες ταχύτητες!

Μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που θα σηματοδοτεί την έναρξη της υπηρεσία δορυφορικού internet της Starlink του Elon Musk και στη χώρα μας!

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία με μια μικρή ομάδα χρηστών.

Σύντομα διαθέσιμο στην Ελλάδα το δορυφορικό ίντερνετ Starlink του Elon Musk!

Σχετική απόφαση που βασίζεται σε εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ρυθμίζει και τα θέματα εξοπλισμού, ο οποίος δεν είναι καθόλου φθηνός, καθώς στην προπαραγγελία κοστίζει 500 ευρώ. Ειδικότερα, μένει να λυθεί το καθεστώς με το οποίο θα δίνεται στον συνδρομητή, πως θα αποσβένεται το κόστος και ποιος θα είναι ο τελικός ιδιοκτήτης.

Καινοτόμες αλλαγές στη Θεσσαλονίκη: Υπόγειο πάρκινγκ και ανάπλαση μεγάλης πλατείας!

Παράλληλα, σύμφωνα με μετρήσεις, η ταχύτητα του ίντερνετ κατά τη διάρκεια της πανδημίας αυξήθηκε παγκοσμίως. Όσο κι αν σε εμάς φαίνεται περίεργο εξαιτίας των κακών συνδέσεων ίντερνετ στην Ελλάδα. Η μέση ταχύτητα download παγκοσμίως για τον Ιούλιο του 2021 μετρήθηκε σε 55,07Mbps, αυξημένη κατά 59,5%, ενώ ενισχυμένη κατά 31,9% ήταν η ταχύτητα των σταθερών συνδέσεων με τη μέση ταχύτητα download να φτάνει τα 107,5Mbps.

Πηγή εξωφύλλου 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

INSTAGRAM

YelloWizard.gr