Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε νέες εμφανίσεις

Εσείς πόσο καιρό μπορείτε να αντέξετε χωρίς τα μουσικά προγράμματα της Τάνιας Τσανακλίδου; Ελάχιστα, θα λέγαμε, γι’ αυτό και τα τελευταία τέσσερα χρόνια της απουσίας της από τη νυχτερινή Αθήνα ήταν αρκετά για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε από τη φωνή και την καλλιτεχνική της «παρηγοριά».

Ήταν χειμώνας του 2014, όταν η Τάνια Τσανακλίδου συνέπραξε μουσικά με την Χαρούλα Αλεξίου στο Anodos Stage, χαρίζοντάς μας αξέχαστα βράδια αλλά και μία μακρά καλοκαιρινή περιοδεία, πάντα παρέα με τους Nouveau Sextet. Τέσσερα χρόνια και κάποια θεατρικά περάσματα μετά, η Τάνια Τσανακλίδου επιστρέφει στα νυχτερινά προγράμματα έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει να τα «πλάθει». Από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30 η σκηνή του Σταυρού του Νότου Club θα της ανήκει δικαιωματικά, για να την γεμίσει απλόχερα με το ταμπεραμέντο και την αβίαστη θεατρικότητά της.

Μαζί της θα βρίσκονται οι μουσικοί Βαγγέλης Κοντόπουλος (μπάσο), Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρα) και Αναστάσιος Μυσιρλής (τσέλο), ενώ ξεχωριστό ρόλο θα έχει και ο διακεκριμένος Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης Blaine Reininger.

Και κάπως έτσι, η νυχτερινή Αθήνα του 2018 αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης (Lavart) 

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
Ο Μόνος κόσμος -Emily Dickinson παίρνει παράταση!

Close