«Οι κάτω απ΄ τ’ αστέρια»

Σύγχρονο Θέατρο: «Οι κάτω απ΄ τ’ αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα (4ος χρόνος)

Σύγχρονο Θέατρο: «Οι κάτω απ΄ τ’ αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα (4ος χρόνος) σε σκηνοθεσία Άρτεμις Γρύμπλα, Λίλας Μπακλέση και Κωνσταντίνου Μπιμπή.

 

«Παραθερίζουμε στην ίδια παραλία. Αφήνουμε τα πράγματα μας στα βότσαλα και βουτάμε στη θάλασσα. Είμαστε πολλά παιδιά, μεγάλη παρέα, αλλά για μένα υπάρχεις μόνο εσύ. Είμαστε δεκατεσσάρων χρονών. Μπορεί και δεκαπέντε. Καθόμαστε ακριβώς στο σημείο που σκάει το κύμα και μαζεύουμε κοχύλια. Είναι μια ωραία αφορμή για να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο»

Η Βασίλισσα της Ομορφιάς από την ομάδα Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο

Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα».Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια. Αυτή είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Αυτή είναι η συνάντηση που χρωστούσαν ο ένας στον άλλο. Γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, γεμάτη τρυφερότητα και απόρριψη, γεμάτη σύγκρουση και νοσταλγία. Αυτή είναι η γλυκόπικρη ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια». Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.

«Οι κάτω απ΄ τ’ αστέρια»
«Οι κάτω απ΄ τ’ αστέρια»

Βασικοί συντελεστές:

Κείμενο: Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα, Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Φωτισμοί: Σεσίλια Τσελεπίδη

Παίζουν:

Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής

«Τέλος του Παιχνιδιού» του Σάμουελ Μπέκετ στο Σύγχρονο Θέατρο 

{Το θέατρο λειτουργεί σαν Covid free χώρος με 100% πληρότητα} *

*{ Η είσοδος πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα , διαβατήριο κ.ο.κ.)

Έως 11 ετών η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού self test,ενώ για την ηλικιακή ομάδα 12-17 ετών η είσοδος πραγματοποιείται κατόπιν διενέργειας και κατ’επέκταση βεβαίωσης αρνητικού rapid test (εντός 48ωρου) ή εναλλακτικά, κατόπιν επίδειξης έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. }

Για περισσότερα θεατρικά νέα, δείτε εδώ.

Επικαιρότητα

μοιρασου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email