Το 2022 φέρνει ένα ευχάριστο νέο για τους χρήστες του Ελληνικού Netflix, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να βλέπουν τόσο την ταινία «300» όσο και την ταινία «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας».

Με την αλλαγή της χρονιάς πολλά πράγματα αλλάζουν στο netflix. Κάποια σόου δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην δημοφιλή πλατφόρμα, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και αφίξεις. Το Ελληνικό κοινό μπορεί πάντως να χαμογελάσει, βλέποντας τις ταινίες «300» και «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας» να έρχονται πλέον στο Netflix.

Tι θα δούμε τον Ιανουάριο στο Netflix

Πρόκειται για ταινίες οι οποίες είχαν εισπράξει την αγάπη του κοινού όταν είχαν κυκλοφορήσει και πλέον οι χρήστες του Netflix μπορούν να τις δούνε και πάλι.

Netflix: «Τέλος» τρία κορυφαία sitcoms από την πλατφόρμα

Η σύνοψη του “300”

Ο βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας, αρνούμενος να προσφέρει γη και ύδωρ στον πέρση αυτοκράτορα Ξέρξη που εκστρατεύει στην Ελλάδα με στρατό εκατοντάδων χιλιάδων αντρών, θα αψηφήσει τις εντολές των διεφθαρμένων εφόρων και με τη συνοδεία τριακοσίων γεμάτων θέληση και σθένος αντρών, θα επιχειρήσουν να φράξουν στους κατακτητές τον δρόμο για τον νότο. Στο στενό των Θερμοπυλών, ο σπαρτιάτης ηγεμόνας και οι αντρειωμένοι στρατιώτες του, ακολουθώντας έξυπνη στρατηγική, θα κλείσουν το πέρασμα στις πολυάριθμες ορδές του εχθρού, που παρότι διαθέτει τα πιο σύγχρονα μέσα πολέμου, δεν μπορούν να ξεπεράσει την ανδρεία των 300.

Η σύνοψη του “300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας”

Το νέο «κεφάλαιο» του συγκλονιστικού έπους, μας οδηγεί και αυτή τη φορά μέσω της εκπληκτικής φωτογραφίας που θυμίζει κόμικς, σε ένα καινούργιο πεδίο μάχης – αυτή τη φορά στη θάλασσα – καθώς ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες και να εξαπολύσει μια επίθεση που πρόκειται να αλλάξει τον ρου της μάχης. Ο Θεμιστοκλής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολυμελή στρατό του Ξέρξη – του θνητού που έγινε θεός – και της Αρτεμισίας, της αιμοδιψούς επικεφαλής του Περσικού Ναυτικού.

 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ