Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σταθερό (Impagliatori d’ aquile): το νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Σταθερό (Impagliatori d’ aquile): το νέο τραγούδι της Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μετά από καιρό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας δίνει ένα πρώτο δείγμα από το καινούργιο της album, την διασκευή του τραγουδιού «Impagliatori d’ aquile», στα ελληνικά «Σταθερό» σε μουσική – στίχοι του  Samuele Cerri και ελληνικούς στίχους του Νίκος Μωραΐτης.

“Μετά από́ αρκετό́ καιρό́ ήρθε η στιγμή́ να μοιραστώ́ μαζί́ σας το νέο μου τραγούδι. Ένα τραγούδι που με ταρακούνησε πριν πολλά́ χρόνια όταν το πρωτοάκουσα να το ερμηνεύει αυτή́ η τεράστια τραγουδίστρια, Mina.”

Και αυτό είναι το πρώτο δείγμα από το καινούριο album της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Που θα μπορούσες να πεις ότι είναι ένα album με διασκευές, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα album με τραγούδια που την “ταρακούνησαν” μέσα στα χρόνια, τραγούδια από αυτά που πάντα διάλεγε για να πει και να μας εκπλήξει στα προγράμματά της, αλλά και άλλα που θα ακούσουμε για πρώτη φορά με τη φωνή της. Όλα τους πάντως έχουν το προσωπικό της επιλογής και το προσωπικό της προσέγγισης της Ελεωνόρας.

Το 1998 η σπουδαία Mina, είχε κυκλοφορήσει το album “Canarino Mannaro” που έκλεινε με το τραγούδι “Impagliatori d’ aquile”. Με αυτό το τραγούδι επιλέγει η Ελεωνόρα να μας ανοίξει την πόρτα στο καινούριο της album. Οι ελληνικοί στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη, που εύκολα μπορείς να πεις ότι ο τρόπος που καταφέρνει να φέρνει το αίσθημα και το νόημα ενός τραγουδιού στα ελληνικά είναι μοναδικός. Η ενορχήστρωση είναι του Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, σταθερού συνεργάτη της Ελεωνόρας τα τελευταία χρόνια.

“Εύχομαι να σας ταξιδέψει και να αγγίξει κάτι μέσα σας! “

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://EleonoraZouganeli.lnk.to/StatheroPR

Εδώ θα βρείτε το τραγούδι σε wav & mp3: https://umusic.box.com/s/0s6ijus4u6pyro27ffvrok3wgrpls2uo

Εδώ θα βρείτε το Stardust remix σε wav & mp3: https://umusic.box.com/s/p9nrhk992vsls19g6chduu9jjvvpbh6q

Για περισσότερα νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ