μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ηθοποιός απειλούσε παντρεμένους άντρες με φωτογραφίες»

Για μία νέα καταγγελία που έχει φτάσει στον ΣΕΗ και πρόκειται να βγει στο φως της δημοσιότητας μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για ένα ιδιαίτερο περιστατικό που αναμένεται να γνωστοποιηθεί.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Οι δηλώσεις του σχετικά με το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας άνδρας σκοπεύει σύντομα να καταγγείλει γνωστό ηθοποιό, ο οποίος παγιδεύει γκέι παντρεμένους άνδρες και τους απειλεί πως θα δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.

Οι δηλώσεις του:

«Χθες βράδυ βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο, που δεν τον ήξερα και που δεν είχε έρθει καν στο ΣΕΗ αυτή η υπόθεση. Θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μην με βομβαρδίζουν σαν να τα γνωρίζω όλα. Πραγματικά δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει, ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία. Δεν είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο ένας είναι».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε πως γνωρίζει προσωπικά τον καταγγελόμενο και σχολίασε επί του θέματος:

Ναταλία Δραγούμη: Πήρε τον ρόλο με αφορμή γυμνόστηθη φωτογραφία της!

«Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία, διακινούνται πάρα πολλά πράγματα. Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος και θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να παίρνει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε εύκολα ο ένας τον άλλον. Να ακολουθούμε τη σωστή οδό. Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία».

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ