Ψηφοφορία: Πρέπει οι Ράδιο Αρβύλα να σταματήσουν την εκπομπή τους;

Μία μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει μετά την σειρά καταγγελιών οι οποίες έχουν γίνει ενάντια στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως είναι λογικό, τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Μάλιστα οι συντελεστές της εκπομπής δεν απέφυγαν να μιλήσουν για το θέμα, τονίζοντας ότι δεν γνώριζαν τίποτα και ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι αυτές που η εκπομπή πολεμάει και μισεί.

Tοποθετήθηκε για τους Ράδιο Αρβύλα ο Αλέξης Κούγιας

Από εκείνη την στιγμή έως και σήμερα συνεχίζει μία μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο η εκπομπή θα πρέπει να συνεχίσει. Από την μία όσοι θεωρούν ότι το «Ράδιο Αρβύλα» πρέπει να κοπεί, χρησιμοποιεί τα ίδια τα λόγια του Αντώνη Κανάκη, στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Τότε είχε ζητηθεί η παραίτηση της Λίνας Μενδώνη έστω και για λόγους ευθιξίας, ενώ είχε αμφισβητηθεί το κατά πόσο όντως «δεν ήξερε». Μάλιστα τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φράση  «Εμείς ένα συνεργάτη παίρνουμε και τσεκάρουμε τι καπνό φουμάρει».

Ουσιαστικά λοιπόν, αρκετός κόσμος θεωρεί ότι οι ίδιοι κανόνες τους οποίους ο Αντώνης Κανάκης είχε ζητήσει να τηρήσει η κα. Μενδώνη πρέπει να εφαρμοστούν και από τον ίδιο στην συγκεκριμένη περίπτωση.

«Ράδιο Αρβύλα»: Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Φυσικά υπάρχει η άλλη άποψη, η οποία δεν θέλει την δημοφιλή εκπομπή να ολοκληρώνεται εξ αιτίας της συμπεριφοράς ενός και μόνο μέλους της. Ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει τονίσει ότι οι συνάδελφοι του δεν γνώριζαν κάτι, με την συγκεκριμένη δήλωση να πείθει αρκετούς ανθρώπους.

Πολάκης για Ράδιο Αρβύλα: «Άει να χαθείτε σιχάματα…»

Επίσης  σε ότι έχει να κάνει με την σύγκριση της υπόθεσης με αυτήν του Δημήτρη Λιγνάδη στην οποία ζητήθηκαν παραιτήσεις, τονίζεται η διαφορά της θέσης. Όπως αρκετοί υποστηρίζουν, είναι διαφορετικό το αξίωμα του πολιτικού που διορίζει ανθρώπους σε κομβικές θέσεις, από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή που διαλέγει συνεργάτες για μία εκπομπή.

Η ψηφοφορία της Lavart είναι εδώ! ⇓

Πρέπει οι Ράδιο Αρβύλα να σταματήσουν την εκπομπή τους;

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ