Πόσο χρονών γίνονται το 2022 οι χαρακτήρες του Friends;

Τα χρόνια περνάνε και οι βασικοί χαρακτήρες από το «Friends» έρχονται να μας το υπενθυμίσουν.

Έχουμε φτάσει πλέον στο 2022, με τους χαρακτήρες από τα «φιλαράκια» να βρίσκονται όλοι στην έκτη δεκαετία της ζωής του. Το να παρακολουθείς την ηλικία των έξι πρωταγωνιστών δεν είναι εύκολο, καθώς η σειρά αρκετές φορές εμφανίζεται ανακόλουθη στις αναφορές των ημερομηνιών που γεννήθηκαν τα μέλη της παρέας.

Η Μόνικα είναι από τους χαρακτήρες με τους οποίους η σειρά δεν… μπερδεύτηκε με την ηλικία τους. Είναι γνωστό ότι στο ξεκίνημα της σειράς είναι 24 ετών, οπότε είναι γεννημένη το 1970. Με το 2022 να έχει φτάσει η Μόνικα πλέον είναι 52 ετών. Από την άλλη λιγότερο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τον αδερφό της. Ο Ρος αναφέρεται ως 29 ετών σε τρεις διαφορετικές σεζόν και χρειαζόμαστε την βοήθεια της λογικής για να βρούμε την ηλικία του. Το πιο λογικό είναι να βρίσκεται σε παρόμοια -αν όχι ίδια- ηλικία με τον Τσάντλερ και να είναι λίγο μεγαλύτερος από την Μόνικα. Οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει ότι το πιθανότερο είναι να γεννήθηκε το 1968, άρα να είναι σήμερα 54 ετών.

Friends: Πώς γυρίστηκαν οι σκηνές με τη Phoebe και την Ursula!

Αρκετές… αλλαγές υπέστη και η ηλικία της Ρέιτσελ. Αναφέρεται ότι είναι 29 σε δύο διαφορετικές σεζόν, ενώ τα γενέθλια της αλλάζουν ημερομηνία στην διάρκεια του σόου. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι βρίσκεται στην ίδια ηλικία με την Μόνικα, κάτι που θα την έκανε επίσης 52 ετών.

Από τις πιο περίεργες περιπτώσεις ηλικιών είναι αυτή του Τζόι ο οποίος την πρώτη σεζόν είναι 25 ετών και την δεύτερη ξαφνικά… 28. Αργότερα αναφέρθηκε ότι ήταν δεκατριών το 1981. Λαμβάνοντας αυτό υπόψιν είναι γεννημένος το 1968 και είναι 54 ετών το 2022. Ίδια ηλικία με τον Τζόι έχει και ο Τσάντλερ ο οποίος ήταν 26 στην πρώτη σεζόν άρα γεννημένος το 1968, όπως ο Τζόι και ο Ρος.

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει ότι το Friends Reunion της θύμισε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της

Τέλος, η Φοίβη ήταν η μεγαλύτερη του γκρουπ. Ακόμη και η ίδια έμαθε αργά στην ζωή της την ακριβή ημερομηνία γέννησης της, η οποία ήταν το 1967. Ήταν 27 στο ξεκίνημα της σειράς, 37 στο τέλος της και το 2022 έχουν πλέον περάσει 55 χρόνια από την γέννηση της.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ