8η Ψηφιακή Γιορτή Πολυγλωσσίας Θεσσαλονίκης

Πολύγλωσση Αφήγηση Παραμυθιών στην 8η Ψηφιακή Γιορτή Πολυγλωσσίας Θεσσαλονίκης

Παραμύθια «πουλιά» που έρχονται από άλλους τόπους, σε άλλες γλώσσες στην 8η Ψηφιακή Γιορτή Πολυγλωσσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Φέτος ήρθε ψηφιακά η 8η Γιορτή Πολυγλωσσίας που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος ERASMUS + YOUTH SLYMS (Κοινωνιοπολιτισμική Μάθηση για τους Νέους σε Κοινωνίες με Κινητικότητα).

Η γιορτή βρίσκεται στη 2η φάση της με διάρκεια 26 Νοεμβρίου 2020 έως τέλος Ιανουαρίου 2021 και περιλαμβάνει πολλά ψηφιακά δρώμενα, εκδηλώσεις, συζητήσεις, εργαστήρια και σημαντικές δράσεις για την εκπαίδευση και τη μάθηση με βάση την πολυγλωσσία, το μπέρδεμα τεχνών και πολιτισμών.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, δίνουμε ραντεβού 19:00-20:00 για μία διαφορετική αφήγηση παραμυθιών, πολύγλωσση και πολύμορφη. Η δράση τελείται σε συνεργασία των συντελεστών με την ΜΚΟ Action Art/ Εικαστική Δράση. Η Ροδάνθη Δημητρέση και φυσικοί αφηγητές από Ρωσία, Αφγανιστάν, Ιταλία, Κονγκό θα αφηγηθούν στη μητρική τους γλώσσα, παραμύθια που αγάπησαν και τους ακολουθούν στα ταξίδια τους.

Η συνάντηση θα γίνει μέσω Zoom στον παρακάτω Σύνδεσμο
Για να πάρετε μέρος στην εκδήλωση συμπληρώστε την Φόρμα Συμμετοχής

Δείτε εδώ:
Το Συναπτικό Πρόγραμμα της Γιορτής
Το Αναλυτικό Πρόγραμμα της Γιορτής
Οι ψηφιακές δράσεις της 8ης Γιορτής Πολυγλωσσίας αναρτώνται στο διαδικτυακό Κανάλι των Γιορτών Πολυγλωσσίας (youtube)
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6942525050 ή με mail στο giortipolyglossias@gmail.com

Κείμενο: Lavart Group (lavart)

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ