Ηθοποιοί και συντελεστές πίσω από τα φώτα, μπροστά στον φακό
Παρασκευής απόγευμα, βράδυ ακόμα δηλαδή, συναντήσαμε τον Πέτρο Κοκόζη (υπεύθυνο παραγωγής της παράστασης) για να μας οδηγήσει στα καμαρίνια των ηθοποιών. «Πάμε να βρούμε τα παιδιά μας να τα φωτογραφίσετε!», μας είπε. Κατεβαίνοντας σκάλες και περνώντας διαδρόμους φτάσαμε στα καμαρίνια. «Δε θα ήρθαν ακόμα πολλοί, αλλά η Έφη (Δρόσου) είναι από νωρίς εδώ. Άντε ντύσου να σε βγάλουν τα παιδιά! Είναι από τη Lavart.

Κι απ΄ τα καμαρίνια στη σκηνή να φωτογραφήσουμε τα αντικείμενα, το φροντιστήριο, τον κόσμο της Αγγέλας, καθώς η Πέλλα Μακροδημήτρη έτρεχε γύρω από τις κουίντες λέγοντας τα λόγια της. Κάπου εκεί κατέβηκε κι ο Μιχάλης Συριόπουλος να τακτοποιήσει τα αντικείμενά του για μετά. Και οι τεχνικοί παρόντες, να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστήκαμε.

Ξανά στα καμαρίνια που γέμισαν σιγά σιγά. Μια φωνή και μια κιθάρα ακουγόταν πίσω από μια πόρτα. «Ο Νίκος ο Κολοβός είναι, κάνει ζέσταμα.», είπε ο Πέτρος και άνοιξε. «Νίκο, σαν να μην είμαστε εδώ!». Οι μαθητές της δραματικής σχολής φεύγανε για ταξιθεσία, καθώς οι υπόλοιποι ολοκλήρωναν την ετοιμασία τους.

Ο κόσμος των καμαρινιών, πίσω απ΄ τις κουίντες, κρύβει τη δική του μαγεία. Αυτόν τον άγνωστο κόσμο των ανθρώπων που μεταλλάσσονται σε ρόλους. Πάρτε, λοιπόν, μια γεύση από τις φωτογραφίες της Διάνας Σεϊτανίδου.

Κείμενο: Άννα Ηλιαδέλη (Lavart)
Φωτογραφίες: Διάνα Σεϊτανίδου (Lavart)

Δείτε εδώ την αντίστοιχη δημοσίευση για τον Μακμπέθ

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
Ο Steven Tyler έβαλε το χεράκι του για την επανένωση των Guns Ν’ Roses

Close