YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
social media

Όταν η αλλαγή καριέρας συναντά τα social media & το digital marketing

Εισαγωγή: Δημήτρης Φαργκάνης

Ο κόσμος αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, η πληροφορία το 2020 νοηματοδοτείται με εντελώς μοναδικό και πολύπλευρο τρόπο από ότι πριν 10 χρόνια και τα επαγγέλματα που σχετίζονται μ’ αυτή πρωταγωνιστούν. Δεν ξέρουμε αν ο κόσμος μας θα κυριαρχείται από την πληροφορία για πολλές δεκαετίες ακόμη, μα αυτό που ξέρουμε είναι πως η δεκαετία του 2020 είναι η δεκαετία της πληροφορίας. Η δεκαετία που τα social media, ήδη, εκλέγουν προέδρους, αποφασίζουν συλλογικά, διαμορφώνουν τάσεις και απόψεις, ορίζουν συνειδήσεις, αντικαθιστούν σε τεράστιο βαθμό τον επικοινωνιακό πρότερο βίο τεράστιων πληθυσμιακών ομάδων, δημιουργούν γέφυρες, μέχρι που δολοφονούν και προσωπικότητες.

To βασικό χαρακτηριστικό που διέπει την πληροφορία είναι η ταχύτητα, επομένως είναι σημαντικό ειδικά όσοι ασχολούνται με το επιχειρείν, να μη μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Η διαδικτυακή παρουσία της κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτου μεγέθους, καθίσταται εκτός από αυτονόητη και απόλυτα επιτακτική ανάγκη. Με μία σημαντική προϋπόθεση. Να γίνεται με τον σωστό τρόπο. Ειδάλλως.. ακόμη και η καταστροφή δεν είναι μακριά, καθώς τα τρένα που περνάνε εν έτει 2020 δεν κουβαλάνε μόνο καινούριους ιούς, μα ένα μέλλον που κατασπαράζει ακόμη και μεγαθήρια στο διάβα του. Σέβεσαι την επιχείρησή σου; Τα χρήματα που βγάζεις; Τον ίδιο σου τον εαυτό; Αν ναι, δε νομίζω ότι είναι και πολύ σώφρον να εμπιστεύεσαι τον μικρό σου ανιψιό ή ξάδερφο να χειρίζεται τα κοινωνικά δίκτυα της επιχείρησής σου. Ειδικά σε μια περίοδο που παρατηρείται κίνηση κεφαλαίου δισεκατομμυρίων στο digital marketing παγκοσμίως. Είτε, λοιπόν, είσαι επαγγελματίας σε κάποιον κλάδο, είτε έχεις αποφασίσει, όχι απλά να ανακαλύψεις τον χώρο του Internet και του digital marketing, αλλά να γίνεις το ίδιο το digital marketing με το πρωτοποριακό σου content, χαράσσοντας τη δική σου γραμμή και ιστορία στην αγορά, είναι σημαντική μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, όπως το Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch. Διότι όποιον και να βάλεις απέναντί σου να σου μάθει μία νέα επιστήμη, αν δεν σκύψεις το κεφάλι να υπάρξεις μέσα από τη διαδικασία, επιβεβαιώνοντας την επιλογή σου, τα αποτελέσματα δε θα είναι τα επιθυμητά. Διάβασε μερικά testimonials παρακάτω.. Δεν ξέρεις τι είναι testimonial; Μόλις τα διαβάσεις θα καταλάβεις.

Knowcrunch

Έλενα Αντωνίου

Όταν το digital marketing συναντά τα social media, τότε η αγορά εργασίας μεταμορφώνεται και νέοι ορίζοντες ανοίγουν. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον και χαοτικό πεδίο εάν κάποιος δεν είναι ήδη ενταγμένος στον κλάδο. Στη δική μου περίπτωση χρειάστηκα καθοδήγηση μέσα από ένα πρόγραμμα που μου παρείχε τις απαραίτητες γνώσεις και την εφαρμογή τους μέσω ομαδικών (συν)εργασιών. ΑΛΛΑ το σημαντικότερο: τα χρήσιμα tools! Η επιλογή μου ήταν το Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch. Η ευελιξία της διεύθυνσης και των instructors στην Covid19 –κρίση ήταν άμεση και αποτελεσματική. Η επαφή με την «παρέα» της KnowCrunch συνεχίζεται με τη συμμετοχή στο μεγάλο network-pool που αποτελείται από τελειόφοιτους και experts του χώρου με στόχο την διαρκή ενημέρωση και υποστήριξη.

Κυριακή Ηλιάδου

Όταν η αλλαγή καριέρας είναι μονόδρομος, πρέπει να αποφασίσεις το νέο πεδίο δραστηριότητάς σου και να επιλέξεις με προσοχή σε ποιον θα αναθέσεις την εκπαίδευσή σου. Η απόφασή σου αυτή θα αποτελέσει είτε απλά ένα σκαλί, είτε το βατήρα που θα σε εκτινάξει και θα σε κάνει να κερδίσεις χρόνο στην «κούρσα» της εξειδίκευσης. To Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch μέσω των εκπαιδευτών της (ενεργά στελέχη της ψηφιακής κοινότητας), μου δίδαξε τι ισχύει στην ελληνική πραγματικότητα και μου έμαθε να ερμηνεύω τάσεις και ιδέες από την παγκόσμια αγορά. Διαμόρφωσα ένα νέο επαγγελματικό προφίλ με γνώση που συνεχώς ανανεώνεται. Διδάχτηκα να σωπαίνω, να αφουγκράζομαι και να δημιουργώ με στόχο το στόχο των πελατών μου. KnowCruncher once, KnowCruncher forever!

Κατερίνα Κοντομαθιού

Για τo Diploma της KnowCrunch είχα ακούσει από συναδέλφους, κι έτσι όταν αποφάσισα ότι έπρεπε να αναβαθμίσω τις γνώσεις μου στο digital marketing ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Αρκετές ώρες μαθημάτων μετά, νιώθω ότι η επιλογή μου ήταν σωστή. Τα μαθήματα ικανοποιούν τόσο μη-εξοικειωμένους με το αντικείμενο, όσο και (πολύ) πιο προχωρημένους. Οι διαλέξεις ήταν πάντα ενδιαφέρουσες και οι instructors στην πλειοψηφία τους πολύ μεταδοτικοί. Πολύ σημαντικό βρίσκω το ενδιαφέρον όλων τους και μετά την αποφοίτηση – η αίσθηση ότι σε οποιαδήποτε απορία υπάρχει κάποιος να τη λύσει είναι πολύ δυνατή. Είμαι κι εγώ πλέον στα άτομα που προτείνουν το Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch σε όποιον θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τα social media και δεν ξέρει από πού να αρχίσει.

Αντώνης Κριτσοτέλης

Η φωτογραφία με γοήτευσε σε μικρή ηλικία. Ανέκαθεν κάτι με έτρωγε να εκφράζομαι παίζοντας με το φως, τους φακούς και τους αισθητήρες. Αναλαμβάνοντας την φωτογραφική ανάπτυξη και δημιουργία σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ομάδες, καλλιτέχνες, videos και ένα σωρό projects που έχω να θυμάμαι σε αυτό το όμορφο ταξίδι στον ωκεανό του Imaging, το κάτι παραπάνω που πάντα ήθελα να δίνω βρέθηκε κάπου στα 2017 με τα drones. Το 2020 όμως ήρθε η KnowCrunch να μου δώσει να καταλάβω πως έχουν τα πράγματα. Έκλεισε με πράσινο tick, πολλές απορίες που λύνονταν αμέσως και με έναν τρόπο μαγικό ένωσα όλα τα dots μεταξύ Digital Marketing και Imaging. Το Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch ήταν ο φάρος που βελτιστοποίησε αυτό που αγαπάω και με έκανε καλύτερο επαγγελματία!

Knowcrunch

Αλεξία Λάλα

Ο χώρος του digital marketing ήταν άγνωστος για μένα, αλλά βγαίνοντας από αυτό το course τον αγάπησα. Στην αρχή μου φάνηκε αρκετά περίπλοκο μιας και άκουγα για πρώτη φορά έννοιες που δεν ήξερα, προχωρώντας όμως βήμα βήμα και ολοκληρώνοντας τις ενότητες μια μια μπόρεσα να τα βάλω σε μια σειρά και να γνωρίσω αυτήν την επιστήμη! Το ιδανικό σε αυτό το course είναι ότι πέρα από την θεωρία έχεις την δυνατότητα μέσα από τις ομαδικές εργασίες να συνεργαστείς και να δουλέψεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις με αποτέλεσμα να κατανοείς καλύτερα όσα διδάσκεσαι και να αποκτάς την πρώτη σου εμπειρία. Σίγουρα απαιτεί χρόνο και αφοσίωση αν θέλεις να αλλάξεις την επαγγελματική σου πορεία, οι άνθρωποι όμως της KnowCrunch είναι αρκετά μεταδοτικοί και επεξηγηματικοί, ανταποκρίνονται σε κάθε σου δυσκολία και το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκονται δίπλα σου!

Ρέα Οικονόμου

Το ταξίδι στη KnowCrunch ήταν ένα από τα αγαπημένα. Γνώρισα φίλους και instructors που εκτιμώ και εμπιστεύομαι καθώς απλόχερα με βοηθούν πάντα και με κάθε τρόπο. Έχοντας μικρή εμπειρία κατάφερα να ολοκληρώσω την οπτική μου για τον digital κόσμο που αξίζει ο κάθε επαγγελματίας από κάθε κλάδο να γνωρίσει. Αυτό το course είναι αδιαμφισβήτητα κατάλληλο για όλα τα επίπεδα γνώσεων και έτοιμο να ανοίξει τους ορίζοντες μας. Στο τέλος λοιπόν αυτού του ταξιδιού, γίναμε όλοι καλύτεροι επαγγελματίες και έτοιμοι να εφαρμόσουμε την κάθε πτυχή των γνώσεων μας στους δικούς μας πελάτες!

Ελένη Μαρία Τσαπερλή

Ως επαγγελματίας και λάτρης του marketing και της επικοινωνίας, θαυμάζω τα κοινωνικά δίκτυα και τις δυνατότητες που δίνουν σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να επικοινωνήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο με την αγορά. Έτσι, θέλησα να πιστοποιήσω τις γνώσεις μου στα ψηφιακά μέσα χωρίς όμως να απομακρυνθώ για μεγάλο διάστημα από το επάγγελμά μου στην πόλη της Λάρισας. Αφού έψαξα αρκετά, επέλεξα το Professional Diploma in Digital and Social media της KnowCrunch το οποίο ξεκίνησα με ενθουσιασμό τον Ιανουάριο του 2020. Εκεί συνάντησα ανθρώπους γεμάτους ενέργεια και εισηγητές επαγγελματίες του marketing με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Κάθε ημέρα ήτανε μία διαρκής αλληλεπίδραση και ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών! Δε μετανιώνω στιγμή τα ταξίδια που έκανα για να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης παρέας που ονομάζεται KnowCrunch!

Αγάπη Τσουλφίδου

Μέσα από το Digital & Social Media Diploma της KnowCrunch διεύρυνα τις γνώσεις μου, έλυσα όλες μου τις απορίες στο συγκεκριμένο τομέα και πλέον έχω όλα τα κατάλληλα εφόδια για να μπορώ να προωθήσω την επιχείρησή μας διαδικτυακά. Ήταν μία ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία, γνώρισα επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι με βοήθησαν πέρα από τη θεωρία να δω και στην πράξη πως μπορώ να χρησιμοποιήσω στην δική μας επιχείρηση όλα τα εργαλεία που μας έδειξαν. Αποδείχτηκε πως ήταν μια πολύ σωστή επιλογή για μένα και σίγουρα θα το συνιστούσα σε όποιον θα ήθελε να ακολουθήσει τον τομέα αυτό.

Εύη Τύπου

Αν θα μπορούσα να σου περιγράψω τι σημαίνει το Professional Diploma in Digital and Social Media της KnowCrunch, θα έλεγα ότι είναι πολλά περισσότερα από αυτό που σκέφτεσαι. Μαζί με  τις γνώσεις που αποκομίζεις από το course  γύρω από το digital marketing, ένα απόλυτα πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων, φροντισμένο από τον Αποστόλη Αϊβαλή και με έμπειρους και ενεργούς  επαγγελματίες ως instructors, αποφοιτώντας είσαι ακόμη πιο κερδισμένος. Κι αυτό, γιατί ανήκεις πλέον σε μια κοινότητα ανθρώπων, με επικαιροποιημένη γνώση γύρω από το digital  που σου προσφέρουν  πρόθυμα υποστήριξη και συμβουλές ειδικά στην νέα αρχή σου. Και αν αγωνιάς  για την εύρεση εργασίας , τα job alerts μέσα από τα Facebook Groups KnowCrunch Official Alumni και το Digital & Social Media Nation Greece, θα σου προσφέρουν την δυνατότητα να έρθεις σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας.

 

Θέλεις  να μάθεις περισσότερα για τον κόσμο του digital marketing; Να εκπαιδευτείς από κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς;

Αν έχεις ακόμη απορίες για την καλύτερη εκπαίδευση στα social media & digital marketing σε ΑθήναΘεσσαλονίκη ή μέσω video elearning, επικοινώνησε σήμερα με τη ΚnowCrunch!

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ