Όσκαρ: Ο Γουίλ Σμιθ παραιτείται από την ακαδημία κινηματογράφου

Τελικά ο Γουίλ Σμιθ θα υποστεί τις συνέπειες της πράξης του.

Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, ενώ το διοικητικό συμβούλιο των βραβείων έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία εναντίον του για παραβίαση των προτύπων συμπεριφοράς και θα αποφάσιζε για τα μέτρα που θα λάμβανε κατά την επόμενη συνεδρίαση του στις 18 Απριλίου.
Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε:

«Έχω ανταποκριθεί άμεσα στην πειθαρχική ακρόαση της Ακαδημίας και θα αποδεχτώ πλήρως όλες τις συνέπειες για τη συμπεριφορά μου. Οι ενέργειές μου στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ ήταν συγκλονιστικές, επώδυνες και ασυγχώρητες.

Ο κατάλογος αυτών που έχω πληγώσει είναι μακρύς και περιλαμβάνει τον Κρις Ροκ, την οικογένειά του, πολλούς από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψήφιους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν και να τιμηθούν για την εξαιρετική δουλειά τους.

Έτσι, παραιτούμαι από την ιδιότητα μέλους της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ οποιεσδήποτε περαιτέρω συνέπειες κρίνει σκόπιμο το Διοικητικό Συμβούλιο».

Διαβάστε περισσότερα:

Τι θα δούμε στην τηλεόραση απόψε; – Ταινίες 3/4

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ