«Οργή» του Συριώτη για την συνεργασία του με Φιλιππίδη

«Οργή» του Συριώτη για την συνεργασία του με Φιλιππίδη

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη προέβη ο ηθοποιός Χρήστος Συριώτης.

Ένας ακόμη ηθοποιός προστίθεται στην λίστα όσων έχουν άσχημες αναμνήσεις από συνεργασίες που είχε με τον γνωστό ηθοποιό. Ο Χρήστος Σιριώτης την ώρα που έδινε την μάχη με τον καρκίνο, συμμετείχε σε παράσταση μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, σε συνθήκες που ο ίδιος χαρακτήρισε εφιαλτικές.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξυπνάνε εφιαλτικές μνήμες από αυτήν την συνεργασία. Τολμώ να πω πως δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στο θέατρο αλλά ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου. Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου. Ήταν λάθος μου που πίστεψα πως η παραμονή μου στο καλοκαιρινό σχήμα της περιοδείας εκείνης θα βοηθούσε την καταρρακωμένη μου ψυχολογία», είπε ο Χρήστος Συριώτης στην εφημερίδα Espresso.

Γιώργος Ψάλτου: “Ο Πέτρος Φιλιππίδης με χτυπούσε με το ακουστικό στους ώμους – Είχα μελανιάσει από το ξύλο”

«Ντροπή, πόνος, θλίψη! Μου είναι αδιανόητο ακόμα και σήμερα, που έχουν ακουστεί όλα αυτά, να σκεφτώ πώς ένας άνθρωπος που θέλει να ονομάζεται καλλιτέχνης και μάλιστα θεωρεί τον εαυτό του υπερταλαντούχο ασκεί σε τέτοιο βαθμό τη βία της εξουσίας. Έπαρση, οίηση, αλαζονεία και ένα εξουσιαστικό “εγώ”» είπε ο Χρήστος Συριώτης για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

πηγή φωτογραφίας: protothema

μοιρασου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
YelloWizard.gr

μοιρασου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email