d2a81490009eae11aa1b68923f0d02aa

Open call – To Ιδρύμα Β&Ε Γουλανδρή καλεί τα παιδιά να δημιουργήσουν από το σπίτι

Το Ιδρύμα Β&Ε Γουλανδρή καλεί παιδιά και εφήβους έως 15 ετών να δημιουργήσουν ζωγραφιές και χειροτεχνίες με τα αγαπημένα τους αντικείμενα από το σπίτι. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ιδρύματος:

¨Τα έργα σου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας και μόλις το Μουσείο ανοίξει και πάλι για το κοινό, 25 ζωγραφικά έργα και 5 κατασκευές που θα επιλέξει τριμελής επιτροπή, υπό την επίβλεψη της Μαρίας Κουτσομάλλη, Υπεύθυνης της Συλλογής του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, θα έχουν την ευκαιρία να εκτεθούν στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου!

Όροι συμμετοχής

  • Αφού ολοκληρώσετε τα έργα σας, μπορείτε να τα σκανάρετε ή να τα φωτογραφίσετε και να μας τα στείλετε στο education@goulandris.gr με το ονοματεπώνυμό σας, τον τίτλο του έργου και την ηλικία σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που εμπνευστήκατε από κάποιο έργο της Συλλογής μας, μπορείτε να αναφέρετε επίσης τον τίτλο του έργου και τον δημιουργό του (δεν είναι όμως απαραίτητη προϋπόθεση).
  • Τα έργα σας, έως δύο στον αριθμό ανά συμμετέχοντα, μπορείτε να μας τα στείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση έως τις 09/05/2020.
  • Τα ζωγραφικά έργα να μην ξεπερνούν τις διαστάσεις 39 x 50 εκ.
  • Οι κατασκευές και τα γλυπτά να μην ξεπερνούν τις διαστάσεις 40 x 40 x 40 εκ.
  • Για τα έργα που θα επιλεγούν για την έκθεση στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για περισσότερες διευκρινήσεις.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος προσφέρει διαδικτυακές προβολές παραστάσεων

Πηγή Φωτογραφίας

Επικαιρότητα

μοιρασου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email