Οι Κυριακές του Σεπτέμβρη είναι γεμάτες σινεμά

Mια συνεργασία του θερινού σινεμά «Απόλλων» και του CineDogs.

Από αυτή την Κυριακή και μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, ο θερινός κινηματογράφος «Απόλλων» και το αγαπημένο κινηματογραφικό site της Θεσσαλονίκης, η ομάδα CineDogs, σας προσφέρουν αξέχαστες σινεφίλ βραδιές. Ξεκίνημα αυτή την Κυριακή, στις 22:45, με ένα καλτ διαμάντι των 00s, μια ταινία -σύμβολο του σύγχρονου αμερικάνικου indie cinema, που απέκτησε στρατιές πιστών οπαδών με την πάροδο του χρόνου.

Το “Donnie Darko”, που σηματοδότησε την αρχή της σπουδαίας καριέρας του Τζέικ Τζίλενχαλ, σκαρώνει έναν ύμνο στην αιώνια γοητεία του εφηβικού angst, αλλά και στην υπόγεια παράνοια που καιροφυλακτεί κάτω από τη βιτρίνα της suburbia ευτυχίας. Μια πανέξυπνη και θεοπάλαβη παρωδία του Αμερικάνικου Ονείρου, βγαλμένη θαρρείς από τα πιο θεοπάλαβα όνειρα του Ντέιβιντ Λιντς και από τη λατρεμένη pop κληρονομιά των 80s. Είναι 2 Οκτωβρίου 1988 και απομένουν 24 ημέρες, 6 ώρες, 42 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα προτού ολόκληρος ο κόσμος τυλιχτεί στις φλόγες. Ο Donnie Darko είναι ο μόνος που μπορεί να αποσοβήσει την καταστροφή, αλλά πρέπει πρώτα να νικήσει τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες, που έχουν λάβει μια μορφή όχι και τόσο συνηθισμένη…

Την επόμενη Κυριακή, σας περιμένει για μια άγρια κούρσα ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο «Ταξιτζής» του Μάρτιν Σκορσέζε… Το πλήρες πρόγραμμα των προβολών του Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι!

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ