αναλώσιμοι

Οι «Αναλώσιμοι 4» φτάνουν στη Θεσσαλονίκη!

Oι Αναλώσιμοι ξεκινούν γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη!

Στις 30 Οκτωβρίου ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα των «Expendables 4», της δεύτερης χολιγουντιανής παραγωγής που θα φιλοξενηθεί στην πόλη και την Κεντρική Μακεδονία, όπως ανέφερε ο αμερικανός παραγωγός της Millennium Media, Ρόμπερτ Βαν Νόρντεν μετά από συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

αναλώσιμοι
Γυρίσματα ταινίας στη Θεσσαλονίκη

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας γνωστοποίησε ότι «τα γυρίσματα αυτής της νέας παραγωγής θα γίνουν κατά βάση στο χώρο που θα κατασκευαστούν τα στούντιο της Millenium, στη Θέρμη αλλά και σε κάποιους ακόμη ελεγχόμενους χώρους ενώ δεν θα γίνουν γυρίσματα σε δημόσιους χώρους άρα δεν θα ταλαιπωρηθούν οι συμπολίτες μας όπως ενδεχομένως να έγινε κατά την προηγούμενη ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέρας».

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου προτείνει «Digger» για το Οσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας

Σχετικά με το αν οι Θεσσαλονικείς θα δούνε τον Σιλβέστερ Σταλόνε στην πόλη απάντησε: «φοβάμαι πως όχι. Θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα στην Αγγλία, πριν έλθει η υπόλοιπη ομάδα. Αλλά την υπόλοιπη ομάδα, κάποια παλιά και κάποια νέα πρόσωπα, θα τους δούμε όλους εδώ». Εξέφρασε τέλος, την ελπίδα να ανακοινώσει με τον Περιφερειάρχη νέες ταινίες πολύ σύντομα για τη νέα χρονιά.

Ηδη μια φρεγάτα μήκους 100 μέτρων και πλάτους 30 μέτρων, πάνω στην οποία ο Τζέισον Στέιθαμ θα επιχειρήσει μια εν πλω απόδραση με μοτοσικλέτα (!) κατασκευάζεται, προϊόν χειρωνακτικής εργασίας, από τεχνίτες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ ελπίζει πως το «Crimes of the Future» θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες

Πηγή

Πηγές φωτογραφιών: εξώφυλλο, 1.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

INSTAGRAM

YelloWizard.gr