Ο Vin Diesel είναι «ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών»

O Vin Diesel είναι ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών στα χρόνια που ο Μαύρος Θάνατος έσερνε τον χορό. Aπόψε, Τετάρτη 24 Μαρτίου, στις 00:15 (μετά τα μεσάνυχτα), στο Star.

Υπόθεση: Ο γενναίος πολεμιστής Κόλντερ (Βιν Ντίζελ) είναι ένας διάσημος κυνηγός μαγισσών και ο μόνος από το είδος του που έχει επιβιώσει στους αιώνες, για να συνεχίζει το έργο του.
Ο Κόλντερ κατάφερε να εξολοθρεύσει την πανίσχυρη Βασίλισσα των Μαγισσών και τους ακόλουθούς της. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή όμως, εκείνη τον καταράστηκε να ζει στην αιωνιότητα και έτσι θα μείνει για πάντα μακριά από την γυναίκα και την κόρη του, αφού δεν θα συναντηθούν ποτέ σε μία μετά θάνατον ζωή..

Συνέντευξη: Η Επιστροφή Των Daemonia Nymphe

Τώρα πια συνεχίζει να περιφέρεται στον σύγχρονο κόσμο με ελάχιστους συμμάχους και περισσότερους εχθρούς και προδότες.
Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι Μάγισσες, αυτά τα μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο και να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, επιβίωσαν.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο Κόλντερ είναι ότι κάποιος είχε κρατήσει την παλλόμενη καρδιά της Βασίλισσας, η οποία τώρα έχει αναστηθεί και ζητά εκδίκηση, εξαφανίζοντας το ανθρώπινο είδος.

Με τη βοήθεια μίας νεαρής μάγισσας (Ρόουζ Λέσλι) που έχει το χάρισμα του υπνωτισμού, ο Κόλντερ πρέπει να γυρίσει το χρόνο πίσω, να σπάσει τα μάγια που του έχουν γίνει και να βρει το καλά κρυμμένο μυστικό που θα τον βοηθήσει στο να εξουδετερώσει το Μαύρο Θάνατο.

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Μπρεκ Άισνερ

Ηθοποιοί: Μάικλ Κέιν, Βιν Ντίζελ, Ελάιτζα Γουντ, Ρόουζ Λέσλι, Ολαφουρ Ντάρι Ολαφσον, Τζούλι Ενγκελμπρεκτ

Σενάριο: Κόρι Γκούντμαν Ματ Σαζάμα Μπερκ Σάρπλες

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Τετάρτη 24 Μαρτίου, στις 00:15 (μετά τα μεσάνυχτα), στο Star

Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ