Το «Ψυχή μου, μη λυγίζεις» του Σταμάτη Σπανουδάκη, ζωντανεύει στο Θέατρο Παλλάς!

Στο Θέατρο Παλλάς ο Σταμάτης Σπανουδάκης!

«Ψυχή μου, μη λυγίζεις»

Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Με αίσθημα ευθύνης προς τους χιλιάδες φίλους του Σταμάτη Σπανουδάκη και λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για δυσμενείς καιρικές συνθήκες τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, η συναυλία του γνωστού δημιουργού μεταφέρεται από το Ωδείο Ηρώδου Αττικού (9/10/2018). Συγκεκριμένα, η συναυλία «Ψυχή μου, μη λυγίζεις» θα γίνει στο Θέατρο Παλλάς τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ώρα 9.00 μμ.

 Με «χαρμολύπη», αν ταιριάζει εδώ αυτό το βαθύ και πάντα επιθυμητό συναίσθημα, θέλω να σας πω δύο λόγια για τη συναυλία του Ηρωδείου. Με λύπη γιατί όλες οι προβλέψεις του καιρού δείχνουν βροχές και κρύο για τότε. Έτσι, λοιπόν, εχθές το βράδυ, μαζευτήκαμε οι «αρμόδιοι», Μελωδικό Kαράβι, εγώ κι η Ντόρη και, με τη βοήθεια του Θεού (ελπίζω), αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη συναυλία από το Ηρώδειο και, (εδώ είναι η χαρά), να την κάνουμε λίγο αργότερα σε κλειστό χώρο, στο Θέατρο Παλλάς. Έτσι, φεύγει το άγχος του καιρού και δεν «απογοητεύω» όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια. Αλλά και όσους θέλουν να ‘ρθούν. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο για όλους μας. Βέβαια, μακάρι να είχα το «προφητικό χάρισμα» και να ήξερα, από τώρα, τον καιρό των επόμενων 15 ημερών. Δεν τό ‘χω όμως. Έχω όμως τη μουσική, τους στίχους και την αγάπη σας. Και το «Ψυχή μου μη λυγίζεις». Τα λέμε από κοντά, λοιπόν, Θεού θέλοντος, στο Θέατρο Παλλάς στις 29 και 30 Οκτωβρίου”, δήλωσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Στη συναυλία συμμετέχουν η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο» με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο), οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), η τετράφωνη μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα, και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Από τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχυθούν τα παιδικά ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας. Συγκεκριμένα, θα δοθούν για την εκπαίδευση, τη στέγαση και την ιατρική περίθαλψη 1.000 παιδιών στο Μεντάν της Ινδονησίας, όπου η Ιερά Μητρόπολη λειτουργεί 5 σχολεία (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πολυτεχνική σχολή), οικοτροφείο και νοσοκομείο. Με αυτή την φροντίδα, τα παιδιά από τις φτωχογειτονιές του Μεντάν διασώζονται από τις συμμορίες, την κακοποίηση, τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, και μορφώνονται, ώστε να ζήσουν ως ενήλικες στην πατρίδα τους και να μην αναγκαστούν να πάρουν τον επικίνδυνο δρόμο της παράνομης μετανάστευσης.

Διάθεση εισιτηρίων

  • www.viva.gr
  • Ταμεία Θεάτρου Παλλάς, τηλ. 210 3213100
  • Ομαδικές κρατήσεις: τηλ. 210 3639343

Τιμές εισιτηρίων

Ζώνη Δ: 15 € (Μόνο εκπτωτικά εισιτήρια*)

Ζώνη Γ: 20 €

Ζώνη Β: 35 €

Ζώνη Α: 45 €

Διακεκριμένη Ζώνη: 55 €

VIP Ζώνη: 70 €

(*) Τα εκπτωτικά εισιτήρια εκδίδονται μόνο στη Ζώνη Δ σε περιορισμένο αριθμό και αφορούν ΑΜΕΑ, φοιτητές, παιδιά έως 18 ετών και ανέργους με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ. 

Αντικατάσταση εισιτηρίων Ωδείου Ηρώδου Αττικού

Όσοι προμηθεύθηκαν εισιτήρια για το Ωδείο Ηρώδου Αττικού (9/10/2018), πρέπει να τα αντικαταστήσουν με νέα, ισότιμης αξίας, εισιτήρια για τη συναυλία της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς, επικοινωνώντας με την Υπηρεσία Εισιτηρίων Τicketservices (Πανεπιστημίου 39 Αθήνα, τηλ. 210 7234567, email: info@ticketservices.gr). Στην Ticketservices μπορούν να απευθύνονται και όσοι επιθυμούν επιστροφή χρημάτων.

Τη συναυλία οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

Χορηγοί της συναυλίας είναι η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών και οι Γραφικές Τέχνες Λυχνία.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες Real News και Free Sunday, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Real 97.8, Ελληνικός 93.2 και Πειραϊκή Εκκλησία 91.2, και οι ιστότοποι real.gr, freesunday.gr, thepresident.gr, ogdoo.gr, pemptousia.gr, artic.gr, culturenow.gr, in2life.gr, lavart.gr και monopoli.gr.

Αθήνα 27 Σεπτεμβρίου 2018

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ