Τι αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός στο BBC Radio

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BBC Radio 5 και με αφορμή μία αναφορά σε περσινή συνέντευξη της Emma Stone σχετικά με την ισότητα των δύο φύλων στον κινηματογράφο, η Susan Sarandon μοιράστηκε μία ευχάριστη ανάμνηση από την συνεργασία της με τον Paul Newman. Η βραβευμένη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Newman της είχε δώσει τότε μερίδιο από τον μισθό του, ώστε να εξισορροπήσει τις απολαβές τους ως πρωταγωνιστές.

«Η Emma Stone βγήκε μπροστά και είπε ότι έλαβε ίση αμοιβή με τους άντρες συμπρωταγωνιστές της, επειδή οι ίδιοι επέμεναν και κατέβαλαν μέρος της δικής τους αμοιβής. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό συνέβη και σε εμένα με τον Paul Newman, όταν έκανα μαζί του μία ταινία πολύ καιρό πριν» ανέφερε χαρακτηριστικά η Sarandon, προσθέτοντας πως όταν ο Newman έμαθε για τις μισθολογικές διαφορές, της εμπιστεύτηκε πως της θα δώσει ο ίδιος μερίδιο από τις απολαβές του.

Ήταν η ταινία Twilight (1998), στην οποία πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Gene Hackman, Reese Witherspoon, Live Schreiber και Giancarlo Esposito. «Ήταν ένας θησαυρός» σχολίασε η Sarandon για την προσωπικότητα του Newman, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο περιστατικό του Mark Wahlberg, ο οποίος δώρισε 1.5 εκατομμύριο δολάρια σε γνωστό ταμείο νομικής προστασίας, μετά τη γνωστοποίηση του τεράστιου μισθολογικού κενού που είχε ο ίδιος με την συμπρωταγωνίστριά του Michelle Williams στο «All The Money In The World«.

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης (Lavart) 

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
The Cure: Έρχονται Ολοκαίνουρια Remixes

Close