έσπασε το ρεκόρ του Avengers: Endgame το νέο τρέιλερ Spiderman: No way home

«No Way Home»: Η σκηνή που δεν βγάζει νόημα στη νέα ταινία του SpiderMan!

Το No Way Home έχει κυκλοφορήσει επιτέλους στις κινηματογραφικές αίθουσες και ο κόσμος συρρέει για να το παρακολουθήσει.

Θυμάστε τα «Goonies»; Έρχεται σειρά 36 χρόνια μετά!

*Ακολουθούν spoilers*

Η mid-credits σκηνή του No Way Home έρχεται ως απευθείας σίκουελ της αντίστοιχης στη δεύτερη ταινία του Venom. Τότε είχαμε δει τον Eddie Brock του Τομ Χάρντι να μεταφέρεται στο MCU και να παρακολουθεί μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου το ρεπορτάζ με την αποκάλυψη της ταυτότητας του Spider-Man.

«Directors on Directors»: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ μιλούν για τη Lady Gaga τους

O Eddie Brock μπήκε στο MCU με το ίδιο ξόρκι που χρησιμοποίησε στο No Way Home ο Dr Strange και είχε ως αποτέλεσμα την έλευση των Dr Octopus, Green Goblin και όλων των υπόλοιπων.

O Eddie Brock μαθαίνει για το blip και την εξαφάνιση του μισού πληθυσμού για πέντε χρόνια μετά το snap του Thanos, ενώ ο Venom είναι σκεπτικός λέγοντας ότι οι εξωγήινοι δεν ενδιαφέρονται για πετράδια.

Αμέσως μετά, το νέο ξόρκι του Strange στέλνει τον Eddie Brock πίσω στο δικό του σύμπαν, αφήνοντας όμως πίσω μία μικρή μάζα από τον Venom.

Batman: Νέο γιαπωνέζικο τρέιλερ με δώρο… spoiler!

Το θέμα είναι ότι το αρχικό ξόρκι του Dr Strange υποτίθεται έφερε στο MCU όσους γνώριζαν την ταυτότητα του Spider-Man, κάτι που δεν ισχύει για τον Venom, αφού δεν είχε ιδέα για αυτόν ούτε φυσικά για τον Peter Parker.

Το ίδιο ισχύει και για τον Electro του Jammie Foxx που είχε κεντρικό ρόλο στην ταινία.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας εάν δεν την έχετε παρακολουθήσει ακόμα (ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;!):

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ