Νέο βίντεο από Evripidis and his Tragedies και Nalyssa Green

Νέο βίντεο για το ντουέτο τους λίγο πριν την κοινή τους συναυλία!

Είναι φίλοι καλοί. Μπορεί να μην γνωρίζονται χρόνια, αλλά η μουσική τους έφερε κοντά. Ο Evripidis and his Tragedies και η Nalyssa Green πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό τους ντουέτο, “Κάτι Για Μένα”, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον ολόφρεσκο δίσκο του Ευριπίδη με τίτλο, “Μια Τρίτη Στην Καντίνα“. Και ενώ τους έχουμε συνηθίσει και τους δυο σε αγγλόφωνη alternative και indie pop μουσική, αποφάσισαν να το γυρίσουν στο ελληνόφωνο, χαρίζοντας νέα αισθητική στην σύγχρονη εναλλακτική μουσική σκηνή.

Το ντουέτο τους “Κάτι Για Μένα” είναι ένα κομμάτι που εάν μια λέξη το χαρακτήριζε, αυτή θα ήταν το “παιχνίδισμα”. Ευριπίδης και Nalyssa συμμετέχουν σε ένα ατέρμον παιχνίδισμα φράσεων αγάπης, όπου ο ένας αναφέρεται και απαντά στον άλλον. Και το κατάλληλο βίντεο για αυτό, δεν θα ταίριαζε να γυριστεί πουθενά αλλού πέρα από την Αθήνα.

Αστικός ρομαντισμός, fun και δύο φίλοι που στήνουν μια μικρή χαριτωμένη παράσταση σαν να είναι δύο ερωτευμένα παιδιά, είναι τα κύρια συστατικά που κυριαρχούν σε πολυσύχνατα σημεία της Αθήνας, προσφέροντας μια ιδέα του καλοκαιριού στην πόλη.

Η συνεργασία τους όμως δεν σταματά εδώ, αφού οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά στο Death Disco την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου για μια κοινή συναυλία. Εκεί, θα παίξουν σαφώς και σόλο κομμάτια από το μαγικό “Μπλουμ” και την υπέροχη “Μια Τρίτη Στην Καντίνα“, αλλά θα συναντηθούν μαζί και επί σκηνής να πουν το “Κατι Για Μένα“, το “Δεν Ήταν Δύσκολο” κ.α.

Μέχρι τότε όμως…

Δείτε εδώ το βίντεο:

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ