Ακόμη ένα δώρο στους fans των ροκ βετεράνων

30 ημέρες μας χωρίζουν από την επίσημη άφιξη του νέου LP των Toto με τίτλο «40 Trips Around the Sun» και οι βετεράνοι της pop-rock και hard-rock σκηνής δίνουν στους απανταχού θαυμαστές τους μία ακόμη πρόγευση αυτού του που πρόκειται να ακολουθήσει. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του Alone, το συγκρότημα επιλέγει να μας χαρίσει το κομμάτι «Spanish Sea» ως άλλο μεθεόρτιο δώρο Χριστουγέννων.

Στις 9 Φεβρουαρίου οι πιστοί ακόλουθοι των Toto θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους το άλμπουμ «40 Trips Around the Sun», το οποίο θα περιλαμβάνει 17 κομμάτια που το συγκρότημα είχε αρχικά χρησιμοποιήσει κατά την παραγωγή του άλμπουμ Isolation (1984). Σε αυτή τη νέα έκδοση συμπεριλήφθηκαν ακυκλοφόρητα έως σήμερα τραγούδια αλλά και κλασσικές επιτυχίες, όπως το Africa και το Stranger In Town.

Όπως ανέφερε σε περσινή του συνέντευξη ο κιθαρίστας Steve Lukather, η δημιουργία ενός τέτοιου project έδωσε στα εναπομείναντα μέλη της μπάντας την ευκαιρία να «ξαναπαίξουν» με τους εκλιπόντες Jeff Porcaro και Mike Porcaro. «Από τη μια πλευρά, ήταν μαγικό, διότι ήταν σαν πραγματικό. Ήταν αυτοί οι τύποι. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιζαν μουσική αυτοί οι δυο ήταν σαν ένα μυαλό με τέσσερα χέρια«, είχε προσθέσει τότε ο Lukather.

Αναλυτικά η tracklist του «40 Trips Around the Sun«:

01. «Alone»
02. «Spanish Sea»
03. «I’ll Supply the Love»
04. «I’ll Be Over You»
05. «Stranger in Town»
06. «99»
07. «Struck by Lightning»
08. «Pamela»
09. «Afraid of Love»
10. «I Won’t Hold You Back»
11. «Jake to the Bone»
12. «Stop Loving You»
13. «Lea»
14. «Hold the Line»
15. «Georgy Porgy»
16. «Rosanna»
17. «Africa»

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης (Lavart) 

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
Οι Beatles Πουλάνε Ακόμη Τα Περισσότερα Βινύλια

Close