χάπι κορωνοιού

Μπουρλά: Έως το τέλος του 2021 το χάπι κατά του κορωνοϊού!

Ο Αλμπέρτ Μπουρλά μίλησε και για τα εμβόλια υπογραμμίζοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στέλεχος του ιού που να μην καλύπτεται από τα εμβόλια

Την αισιοδοξία του ότι μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα υπάρξουν καλά νέα για το φάρμακο κατά της Covid-19 εξέφρασε στη δημόσια τηλεόραση ο ελληνικής καταγωγής διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Αλμπέρτ Μπουρλά.

Κορωνοϊός-Παγώνη: Ένα πούλμαν θανάτων έχουμε κάθε μέρα, δεν είναι αστείο

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο κ. Μπουρλά είπε ότι αυτή τη στιγμή η εταιρεία του κάνει κλινικές μελέτες για φάρμακο το οποίο θα χορηγείται από το στόμα, θα μπορεί να χορηγείται στο σπίτι και όχι μόνο κατά τη νοσοκομειακή περίθαλψη, και όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε πολλούς λόγους να πιστεύουμε ότι οι μελέτες θα είναι επιτυχείς και πως το φάρμακο θα είναι αποτελεσματικό». Σύμφωνα με τον ίδιο, θα αφορά κυρίως άτομα που έχουν νοσήσει με ήπια συμπτώματα, στην αρχή της ασθένειας.

Ο κ. Μπουρλά μίλησε επίσης και για τα εμβόλια υπογραμμίζοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στέλεχος του ιού που να μην καλύπτεται από τα εμβόλια.

«Θα είμαστε συνεχώς ένα βήμα μπροστά από τις μεταλλάξεις, ένα βήμα μπροστά από τον ιό, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί» σημείωσε ο κ. Μπουρλά επισημαίνοντας παράλληλα ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές σε ό,τι αφορά τη χορήγησή του για τα παιδιά.

Θεσσαλονίκη: Σήμερα το απόγευμα η πολιτική κηδεία του Τάσου Κουράκη

Πηγή 

Πηγή εξωφύλλου 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ