Τα εναπομείναντα μέλη ενώνουν τις δυνάμεις τους

Την είδηση πως τα πρώην μέλη των Motörhead πρόκειται να ενώσουν εκ νέου τις δυνάμεις τους έδωσε στη δημοσιότητα ο κιθαρίστας Phil Campbell. Ο 56χρονος Ουαλός μουσικός μίλησε στον δημοσιογράφο Mitch Lafon για τις αφιερωματικές συναυλίες που σκοπεύουν να δώσουν τα εν ζωή μέλη του heavy metal συγκροτήματος στη μνήμη του frontman τους, Lemmy Kilmister.

«Είναι στις συζητήσεις μας αλλά μιλάμε σαφώς μόνο για κάποια επιλεγμένα shows. Δεν πρόκειται για περιοδεία.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Campbell και πρόσθεσε: «Θα έχουμε και κάποιους guest προσκεκλημένους, όμως πρέπει να σεβαστούμε και το πρόγραμμά τους, διότι όλοι είμαστε πολύ απασχολημένοι αυτή την περίοδο. Θέλουμε όμως να κάνουμε κάτι σπουδαίο«.

Το ενδεχόμενο των αφιερωματικών συναυλιών στη μνήμη του Lemmy Kilmister είχε συζητήσει και ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος, Mikkey Dee, σε συνέντευξή του τον περασμένο Σεπτέμβριο στο περιοδικό Billboard. «Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή ήταν ότι είμαι «μέσα» στο να κάνουμε ένα αφιέρωμα στον Lem, όμως επιμένω στο να γίνει με τον σωστό τρόπο και τη σωστή στιγμή. Το να το κάνουμε άμεσα και βιαστικά θα ήταν μια απόλυτη καταστροφή.» είχε δηλώσει ο Dee.

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου και του Eddie Clarke, κιθαρίστα των Motörhead στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Ο Clarke «έφυγε» σε ηλικία μόλις 67 σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, αφού έπασχε από πνευμονία. Την είδηση επιβεβαίωσε η επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης (Lavart) 

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
Η Πίπη Φακιδομύτη ξανάρχεται στην σκηνή του Αθήναιον

Close