Με την Αστρολογία θα ασχοληθεί από εδώ και πέρα ο Παύλος Χαϊκάλης!

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για το μέλλον του, μετά την διακοπή της παράστασης «ΝικοΤιτανικός» η οποία φαίνεται πως σημαίνει και την ολοκλήρωση της καριέρας του.

Μιλώντας στην «Π» ο ηθοποιός δήλωσε ότι αφού αφήνει πίσω το θέατρο και την τηλεόραση θα εστιάσει στο κομμάτι της αστρολογίας, το οποίο έτσι κι αλλιώς έχει ως χόμπι. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο -όπως αναφέρει- θέλει να αλλάξει την άποψη της κοινής γνώμης για εκείνον.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα.

Διακόπτεται η παράσταση «ΝικοΤιτανικός» του Παύλου Χαϊκάλη

Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…»

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ