«Ήμουν μόνη και φοβισμένη» – Η «Ερμιόνη» έφτασε κοντά στην αποχώρηση από το Χάρι Πότερ

Ο χαρακτήρας της Ερμιόνης -όπως τον υποδύθηκε η Έμα Γούτσον- είναι ένας από τους πιο αγαπημένους στο σύμπαν του Χάρι Πότερ. Παρόλα αυτά παραλίγο να μην δούμε ποτέ την 31χρονο -πλέον- ηθοποιό στον συγκεκριμένο ρόλο.

Το reunion του Χάρι Πότερ είναι πλέον γεγονός. Την πρωτοχρονιά του 2022 το «Return To Hogwarts» έκανε την εμφάνιση του, με τους ηθοποιούς να μαζεύονται και να μιλάνε για τις παλιές στιγμές και την «κληρονομιά» που άφησε η σειρά ταινιών, αλλά και να μοιράζονται ανέκδοτες ιστορίες.

Ένα από τα πράγματα που μάθαμε είναι ότι ήταν πιθανό να μην δούμε ποτέ την Έμα Γουότσον ως Ερμιόνη. Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης του “Harry Potter and the Order of the Phoenix”, David Yates, είχε ενημερωθεί όταν ανέλαβε το project πως η Watson ήταν αμφίβολη για τη συμμετοχή της. Ο Τομ Φέλτον που υποδύθηκε τον Ντράκο Μαλφόι είπε πως ο κόσμος δεν μπόρεσε να δει το τι περνούσε τότε η Γουάτσον:

«Ο κόσμος ξεχνάει τι βάρος ανέλαβε στις πλάτες της και με τι χάρη το έκανε. Ο Ντάνιελ και ο Ρούπερτ είχαν ο ένας τον άλλον. Εγώ είχα τους κολλητούς μου. Ωστόσο η Έμα όχι μόνο ήταν μικρότερή μας, αλλά ήταν και μοναχή. »

Η ίδια η Έμα Γουότσον, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές «Μπορούσα να καταλάβω πως ένιωθα μόνη κάποιες στιγμές. Νομίζω ότι ήμουν φοβισμένη. Δεν ξέρω αν αισθανθήκατε ποτέ ότι φτάσατε σε οριακό σημείο και είπατε: αυτό θα είναι για πάντα από εδώ και στο εξής».

Η JK Rowling λείπει από το reunion του Χάρι Πότερ, λόγω των απόψεων της για την τρανς κοινότητα

Σε ένα σημείο του Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts η Γουάτσον συζητά με τον Ρούπερτ Γκριντ (Ρον Ουέσλι) για το πως όλοι τους είχαν παρόμοιες σκέψεις καθόλη τη διάρκεια των ταινιών. Εν τέλει τόσο οι συμπρωταγωνιστές της όσο και οι fans την βοήθησαν να επιστρέψει: «Δεν χρειαζόταν κανένας να με πείσει για να το αντιληφθώ. Οι fans πραγματικά ήθελαν να πετύχει και όλοι μεταξύ μας πραγματικά προσέχαμε ο ένας τον άλλο».

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ