YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
Imagine Dragons

Imagine Dragons: Έντονες διαμαρτυρίες για τη διεξαγωγή της συναυλίας τους στο ΟΑΚΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Imagine Dragons ήρθαν αλλά μαζί τους ήρθε και o Daniel

Η χθεσινοβραδινή απόφαση να προχωρήσει η συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την ενεργοποίηση του έκτακτου μηνύματος 112 στην περιοχή και σε διάφορα σημεία της Αττικής, προκάλεσε σημαντικές αντιδράσεις. Η εκδήλωση αυτή σηματοδότησε την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του δημοφιλούς συγκροτήματος στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να είναι σχεδόν εξαντλημένα και να αναμένεται η παρουσία χιλιάδων ανθρώπων.

Η διοργανώτρια εταιρεία ήταν ανένδοτη από το προηγούμενο βράδυ ότι δεν υπήρχε πρόθεση ακύρωσης της εκδήλωσης. Υποστήριζαν ότι “οι  καιρικές προβλέψεις για τις ώρες της συναυλίας δεν δικαιολογούσαν ανησυχία για την ακύρωσή της”. Παρ’ όλα αυτά, συμβούλευσαν τους παρευρισκόμενους να φέρουν αδιάβροχα για προληπτικούς λόγους.

The Rolling Stones: Επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ “Hackney Diamonds”

Παρά τους ισχυρισμούς αυτούς η ισχυρή βροχή  έπληξε την περιοχή νωρίς το απόγευμα. Οι διοργανωτές, ωστόσο, παρέμειναν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στη συναυλία. Οι ενημερώσεις και οι ανακοινώσεις διαδόθηκαν αποκλειστικά μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Ενώ ορισμένα άτομα επέλεξαν να μην παρευρεθούν λόγω της δυσμενούς πρόβλεψης του καιρού, πολλοί άλλοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στον χώρο της συναυλίας λόγω της έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης. Όσοι έφτασαν νωρίς στο ΟΑΚΑ αντιμετώπισαν σημαντική ταλαιπωρία, καθώς οι πύλες εισόδου δεν άνοιξαν την προγραμματισμένη ώρα 17:30. Αντ’ αυτού, κατευθύνθηκαν να αναζητήσουν καταφύγιο προς τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου μπάσκετ για να προστατευτούν από τη σφοδρή καταιγίδα.

Οι Imagine Dragons ανέβηκαν τελικά στη σκηνή γύρω στις 9 μ.μ., με το υπόλοιπο κοινό να υπομένει την καταιγίδα και τη λάσπη. Ευτυχώς, η βροχή υποχώρησε μετά τις 9:30 μ.μ. και η παράσταση ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό πυροτέχνημα, συνοδευόμενο από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες. Ενώ όσοι έμειναν για το φινάλε επαίνεσαν την εμφάνιση του συγκροτήματος, ήταν λυπηρό το γεγονός ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχαν αμαυρώσει τη συνολική εμπειρία.

Η απόφαση να προχωρήσει μια μεγάλης κλίμακας συναυλία υπό τόσο επικίνδυνες συνθήκες προκάλεσε, όπως ήταν λογικό, εκτεταμένες επικρίσεις και διαμαρτυρίες μεταξύ των κατόχων εισιτηρίων που είχαν κάνει τις αγορές τους μήνες πριν. Η απογοήτευσή τους επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι δεν θα υπήρχε καμία αποζημίωση για τη χαμένη συναυλία. Ορισμένοι κατέφυγαν ακόμη και σε καταγγελίες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ πολλοί διερωτήθηκαν γιατί δεν υπήρξε καμία παρέμβαση για τη διακοπή της συναυλίας, όταν οι κάτοικοι είχαν ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασία να μην ταξιδέψουν. Μεταξύ αυτών που επλήγησαν ήταν και πολλοί ξένοι παρευρισκόμενοι που είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα ειδικά για τη συναυλία.

Η κατακραυγή κατά της απόφασης των διοργανωτών έλαβε μεγάλες διαστάσεις, κάποια στιγμή, η εταιρεία επέλεξε να μπλοκάρει τα σχόλια στη σελίδα της στο Facebook, διαγράφοντας στη συνέχεια όλα τα προηγούμενα αρνητικά σχόλια που είχαν αναρτηθεί.

Αλέξανδρος Ρήγας: «Χωρίς τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου μπορεί να ήμουν φιλόλογος» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
kazaviti