Η σκανδαλώδης σχέση του W. Allen και της M. Farrow στο HBO (τρέιλερ)

Η περιβόητη σχέση του Woody Allen και της Mia Farrow θα εξερευνηθεί στη νέα σειρά-ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων στο HBO

Ανασυγκροτώντας την ομάδα του ντοκιμαντέρ «On the Record» , που εξετάζει τους ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση ενάντια στον Russell Simmons, η Warner Bros καλεί τους Kirby Dick, Amy Ziering και Amy Herdy για το νέο πρότζεκτ, για λογαριασμό του HBO, με τίτλο «Allen v Farrow».

Η σειρά θα διερευνήσει τα σκάνδαλα πίσω από τη σχέση του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του Allen με την Dylan, την τότε 7χρονη κόρη του με την Farrow και την επακόλουθη δίκη επιμέλειας· θα εξετάσει επίσης την αποκάλυψη της σχέσης του Allen με την κόρη της Farrow, και τα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα στα χρόνια που ακολούθησαν.

Allen v Farrow
Allen v Farrow

Μέσα από ερευνητικά έργα, που συνδυάζονται από οικεία πλάνα οικογενειακής κασέτας, δικαστικά έγγραφα, αστυνομικά αποδεικτικά στοιχεία, αποκαλυπτική μαγνητοταινία και μαγνητοταινίες που δεν έχουν δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας, με αποκλειστικές, σε βάθος συνεντεύξεις για το θέμα με τους Mia Farrow και Dylan Farrow.  Στην νέα σειρά ντοκιμαντέρ, θα μιλήσουν συγγενείς, ανακριτές, εμπειρογνώμονες και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες – πολλοί από αυτούς μιλούν δημόσια για τα γεγονότα για πρώτη φορά. Θα περιλαμβάνονται επίσης εξέχουσες προσωπικότητες που εξερευνούν το έργο του βραβευμένου με Όσκαρ Allen σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και θα αναδειχθεί ο προβληματισμός σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι δημόσιες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών, μπορούν να οδηγήσουν σε επανεκτιμήσεις του έργου τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη σειρά, ο Woody Allen δεν αναμειγνύεται καθόλου. 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου 2021.

«No matter what you think you know, it’s just the tip of the iceberg»

Δείτε το τρέιλερ:

Για περισσότερα νέα σειρών, πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

«Σχετικά με το τίποτα» – Ο αμφιλεγόμενος και αποκαλυπτικός Woody Allen

Κείμενο: Θεοδωρίδου Ελένη (Lavart)

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ