Φίλαθλος του Άρη

Η οπαδός του Άρη, το πρόβλημα υγείας και το εισιτήριο διαρκείας!

Σε μία ιστορία που προκαλεί ρίγη συγκίνησης η Πόπη, οπαδός του Άρη, μίλησε στη Μάριον Συριώτου και το Yellow Radio για τον αγώνα που δίνει, τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωή της.

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο Yellow Radio

Την πιο συγκινητική ιστορία έχει η Πόπη, φίλη του Άρη που ενώ δίνει τη σημαντικότερη μάχη της ζωής της δεν βγάζει από το μυαλό της την αγαπημένη της ομάδα.
Από τους ανθρώπους που ζουν για την ομάδα, από τους οπαδούς που αγαπάνε τον Άρη παθολογικά, μία από τις χιλιάδες φωνές που γίνονται «ένα» στη θύρα τρία για να φτιάξουν την καλύτερη ατμόσφαιρα σε όλο τον πλανήτη. Αυτή είναι η Πόπη που μοιράστηκε την ιστορία της στο Yellow Radio 101,7.

Φίλαθλος του Άρη
Πόπη, φίλαθλος του Άρη

Σε μία ιστορία που προκαλεί ρίγη συγκίνησης η Πόπη μίλησε στη Μάριον Συριώτου για τον αγώνα που δίνει, τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωή της. Μοιράστηκε τα όσα ζει εδώ και κάποιον καιρό, από όταν διαγνώσθηκε με επιθετική μορφή καρκίνου στον πνεύμονα και έμαθε ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε έντονες θεραπείες ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Την στιγμή της ανακοίνωσης μέσα σε χιλιάδες σκέψεις, αυτή που εξέφρασε, ήταν μία ερώτηση για την αγαπημένη της ομάδα. Γύρισε στον άνθρωπο που της ανακοίνωσε την διάγνωση και ρώτησε «γιατρέ θα προλάβω να πάρω διαρκείας στον Άρη;».

Μία απίστευτη στιγμή, για μία μαχήτρια της ζωής που παλεύει για να κερδίσει το «τέρας», με όλο τον κόσμο να εύχεται να βγει νικήτρια.

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφίας

Για περισσότερα νέα, δείτε εδώ.

μοιρασου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
YelloWizard.gr

μοιρασου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email