«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» οnline για 2 μέρες τα Χριστούγεννα

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη διαθέσιμη online για δύο μέρες φέτος τα Χριστούγεννα 

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις online προβολές της τελευταίας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» η οποίες θα είναι διαθέσιμες από τις 25 ως τις 27 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία, παραγωγής 2020, πιστή στο ιδιαίτερο στυλ του σκηνοθέτη με το σενάριο να συνυπογράφει ο ίδιος μαζί με τους Χάρη Λαγκούση και Δημοσθένη Παπαμάρκου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος και Βαγγέλης Μουρίκης.

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»
«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η ταινία αφορά μια παντρεμένη γυναίκα η οποία το σκάει από τον σύζυγό της, κλέβοντάς του ένα εκατομμύριο ευρώ, ώστε να συνάψει δεσμό με πρώην λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος διατηρεί νυχτερινό κέντρο στην επαρχία.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο με αλλεπάλληλες sold-out προβολές, μέχρι αυτές να σταματήσουν εξαιτίας του πρώτου lockdown ενώ με το άνοιγμα των κινηματογράφων το καλοκαίρι, ήταν η ταινία που προβλήθηκε περισσότερο απ’ όλες. Παρά τις αντιξοότητες, «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» αποτελεί την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του Γιάννη Οικονομίδη.

Για να προμηθευτείτε εισιτήρια και να δείτε την ταινία, επισκεφθείτε το viva.gr.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα:

Ανοιχτή επιστολή με τη ζωή – Ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη

Διαβάστε περισσότερα κινηματογραφικά νέα εδώ.

Κείμενο: Θεοδωρίδου Ελένη (Lavart)

 

Πηγή Φωτογραφιών: 1, 2

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ