Νέα Εβδομάδα Με 5 Νέες Επιλογές Για Τους Σινεφίλ

Last Flag Flying/Η Τελευταία Σημαία

Τριάντα χρόνια μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ, τρεις στρατιωτικοί οι οποίοι υπηρέτησαν στην ίδια μονάδα επανενώνονται προκειμένου να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Ένας από αυτούς, ο Λάρι, πρέπει τώρα να θάψει το γιο του ο οποίος έπεσε νεκρός στον πόλεμο του Ιράκ και γι αυτό χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξη των φίλων του. Μια μελαγχολική ιστορία για τις ζωές τριών ανδρών που επιμένει να να διαμορφώνει ο πόλεμος.

Σκηνοθεσία: Richard Linklater
Σενάριο: Richard Linklater, Darryl Ponicsan
Πρωταγωνιστούν: Bryan Cranston, Laurence Fishburne, Steve Carell
Διάρκεια: 2 ώρες και 5 λεπτά

Aurore/50 Φορές Άνοιξη

Για άλλους η ζωή τελειώνει στα 50 και για άλλους ξεκινά. Η πενηντάχρονη Ορόρ, μπαίνοντας στη χρυσή δεκαετία της, αποφασίζει να χωρίσει με τον άντρα της, χάνει τη δουλειά της και παράλληλα μαθαίνει πως θα γίνει γιαγιά. Μόλις πιστέψει πως η ζωή της πλησιάζει σε τέλμα, ο έρωτας των νεανικών της χρόνων θα επιστέψει ξανά από το παρελθόν κι όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Σκηνοθεσία: Blandine Lenoir
Σενάριο: Anne-Françoise Brillot, Benjamin Dupas
Πρωταγωνιστούν: Agnès Jaoui, Thibault de Montalembert, Pascale Arbillot
Διάρκεια: 1 ώρα και 29 λεπτά

Too Much Info Clouding Over My Head

Κινηματογραφικό ντεμπούτο για τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Βασίλη Χριστοφιλάκη ο οποίος απέσπασε το βραβείο Fipresci για Την Καλύτερη Ελληνική Ταινία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, βραβείο Κέντρου Κινηματογράφου Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη και βραβείο New Cinema από την ΕΡΤ. Η ιστορία του; Ένας φιλόδοξος νέος σκηνοθέτης ο οποίος βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση και που προσπαθεί να μαζέψει τους οικονομικούς πόρους για μια ταινία την οποία δεν θέλει να γυρίσει.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Χριστοφιλάκης
Σενάριο: Βασίλης Χριστοφιλάκης
Πρωταγωνιστούν: Κίττυ Παιταζόγλου, Βασίλης Χριστοφιλάκης, Νικολίτσα Ντρίζη, Ζήσης Ρούμπος, Ελένη Ουζουνίδου, Ελίνα Ριζου, Λένα Δροσάκη, Aλκηστις Πουλοπούλου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκος Μαγδαληνός
Διάρκεια: 1 ώρα και 35 λεπτά

L΄Echange Des Princesses/Βασιλικοί Γάμοι

Το ιστορικό δράμα γαλλικής παραγωγής φέρνει στο κινηματογραφικό πανί μια άγνωστη ιστορία του 18ου αιώνα. Οι Αντιβασιλείς της Γαλλίας και της Ισπανίας αποφασίζουν να παντρέψουν τα πριγκιπικά παιδιά των βασιλείων για να διασφαλίσουν την ειρήνη μεταξύ τους καθώς και τα οικονομικά τους προνόμια. Τα παιδιά, 11 και 4 ετών, γίνονται πιόνια στα παιχνίδια της μοναρχίας.

Σκηνοθεσία: Marc Dugain
Σενάριο: Marc Dugain, Chantal Thomas 
Πρωταγωνιστούν: Lambert Wilson, Anamaria Vartolomei, Olivier Gourmet 
Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά

Deadpool 2

Πρεμιέρα για τον »αριστοφάνειο» ήρωα της Marvel, στη δεύτερη κατά σειρά περιπέτειά του. Αυτή τη φορά ο Deadpool συγκεντρώνει μια ομάδα άλλων μεταλλαγμένων προκειμένου να προστατέψει ένα παιδί με υπερφυσικές ικανότητες. Με δράση, χυδαία αστεία και φυσικά πολύ γέλιο, έρχονται, όσο η Marvel από το trailer υπόσχεται ότι η δεύτερη φορά θα μας μείνει αξέχαστη.

Σκηνοθεσία: David Leitch
Σενάριο: Rhett Reese, Paul Wernick
Πρωταγωνιστούν: Josh Brolin, Morena Baccarin, Zazie Beetz,Ryan Reynolds
Διάρκεια: 1 ώρα και 59 λεπτά

Καλές Προβολές!

Κείμενο: Βάσω Κουλεντάκη (Lavart)

 

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
BOHEMIAN RHAPSODY – TRAILER – Μόλις κυκλοφόρησε!

Close