Τοξότης

Η Φάρμα των ζωδίων – Τοξότης

Τοξότης- Κι αν είναι ροκ μη τον λυπάσαι

Κάθε μήνα θα κάνουμε μια βουτιά στον κόσμο των ζωδίων. Των χαρακτηριστικών τους, των πλεονεκτημάτων τους και των κινδύνων, με οδηγό, τί άλλο, επώνυμα αστέρια, τόσο εγχώρια όσο και της αλλοδαπής. Γιατί τα άστρα δεν κάνουν διακρίσεις σε φύλα και οικονομικές επιφάνειες. Ίσως γι’ αυτό τελικά και να τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Τον προηγούμενο μήνα παρουσιάσαμε το ζώδιο του σκορπιού Σκορπιό

ΤΟΞΟΤΗΣ : 23/11 – 21/12

Τοξότης
Τοξότης


Ο αεικίνητος Τοξότης. Ο χαρούμενος καβαλάρης του ζωδιακού κύκλου, φαίνεται πως τον μήνα που γιορτάζει τα γενέθλιά του, φέτος, τον περνάει σε συνθήκες αταίριαστες για το ταπεραμέντο του. Ας το παραδεχτούμε. Δεν φταίει το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα. Φταίει η καραντίνα. Ο Τοξότης είναι πολύ ροκ ζώδιο για να κλειστεί σε καραντίνα. Είπα στον εαυτό μου, « σκέψου τέσσερις Τοξότες και πες, αλήθεια, αν θα άντεχαν σε καραντίνα». Θεέ μου! Μου ήρθαν τέσσερις και ήταν όλοι τους ροκ. Τζίμι Χέντριξ, Τζιμ Μόρισον, Βλάσης Μπονάτσος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Κουράγιο φίλε τοξότη.

Ευάγγελος Μεϊμαράκης
Ευάγγελος Μεϊμαράκης


Είναι γεγονός βέβαια,  πως ο Τοξότης δεν αντέχει τη ρουτίνα. Εδώ ο Μπραντ Πιτ, είχε ολόκληρη Τζένιφερ Άνιστον δικιά του, έπειτα ολόκληρη Αντζελίνα Τζολί , και εν τέλη τις βαρέθηκε και τις δύο. Αλλά άσε τον Μπραντ, ο επίσης τοξότης Ηλίας Κασιδιάρης, είχε μια ολόκληρη ζωή να ζήσει, και αυτός, τη βαρέθηκε, τόσο πολύ, που έγινε νεοναζί. Οι Τοξότες όμως, στο τέλος πάντα σηκώνονται και προχωράνε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα επίμονου Τοξότη είναι ο Μπετόβεν, που ακόμα και αν κουφάθηκε, επέμενε να συνθέτει μουσική, όσο και αν τον πονούσε, ή ακόμα και Τζούλια Αλεξανδράτου, που και αυτή συνέχισε ό,τι έκανε… όσο κ αν την πονούσε.

Τζούλια Αλεξανδράτου
Τζούλια Αλεξανδράτου


Έναν Τοξότη για να τον κρατήσεις ικανοποιημένο, πρέπει να του παρουσιάζεις κάθε τόσο κάτι καινούργιο. Βέβαια, το γεγονός ότι αυτός έχει ανάγκη να βλέπει πάντα κάτι καινούργιο, δεν σημαίνει ότι είναι και σε θέση να παρουσιάζει ο ίδιος πάντα κάτι καινούργιο. Τρανή απόδειξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η πρωτοποριακή τηλεόραση που κάνει. Δωσ’ του όμως μια εντελώς καινούργια πρόκληση, κάτι που δεν είχε σκεφτεί καν να κάνει μέχρι τότε, ούτε αυτός, ούτε πιθανόν και κανένας άλλος στον κόσμο. Ένας σωστός Τοξότης θα το κάνει. « Φάε μια ζωντανή νυχτερίδα» θα του πεις. «Να κάτι πραγματικά ξεχωριστό» θα σκεφτεί ο Τοξότης Οζι Οζμπορν, και χωρίς δεύτερη σκέψη θα την δαγκώσει. « Φτιάξ’ τα με τη θετή σου κόρη που μεγαλώνεις από μωρό, σαν παιδί σου» θα του πεις. «Έγινε», θα σου πει ο Γούντι Άλεν.

Γούντι Άλεν
Γούντι Άλεν


Μέσα στη σχέση, τον Τοξότη, πρέπει να τον φλερτάρεις συνεχώς. Πώς έμεινε τόσα χρόνια η, επίσης Τοξότης, Μαρίκα με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη νομίζετε; Σε αντίθετη περίπτωση θα τον χάσεις, αλλά ίσως να είναι και για καλό του. Από πόσες περιπέτειες γλίτωσε η Άννα Βίσση, χάριν του ζωδίου της; Νταλάρα, Σαμαρά, Καρβέλα και πάει λέγοντας. Να έχεις πάντα κυβερνήτη πλανήτη, τον Δία, σου εύχομαι Αννούλα μου. Πάντως ο Τοξότης αν δεν περνάει καλά στη σχέση του θα φύγει, και αν δεν φεύγει αυτός, μπορεί να σημαίνει ότι έχεις ήδη φύγει εσύ και δεν το έχεις καταλάβει ακόμη. Κάτι τέτοιο συνέβη και στους περισσότερους γνωστούς του Τοξότη Ιωσήφ Στάλιν άλλωστε.

Άννα Βίσση
Άννα Βίσση


Μια σχέση με έναν Τοξότη, όμως, δεν είναι ποτέ μία σχέση στην οποία αισθάνεσαι ασφάλεια. Θα μπορούσες άραγε να αισθάνεσαι ασφάλεια πλάι στον Πάμπλο Εσκομπάρ. Δεν θα ήξερες αν θα ξυπνήσει καν, στο ίδιο κρεβάτι μαζί σου, το επόμενο πρωί. Η αν θα ξυπνήσεις εσύ ο ίδιος, εδώ που τα λέμε. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι ασφάλεια, αν τα είχες με τη Γ. Α. – Δασκαλάκη; Δεν θα ήξερες καν με τί πρόσωπο θα ξυπνούσε, δίπλα σου, το επόμενο πρωί.

Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη
Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη


Κείμενο: Τζιμ Μπανάνας (Lavart) 

Πηγές Φωτογραφιών : 1, 2, 3, 4, 5, 6

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ