αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν έχω λόγια για την πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δεν πιστεύω ότι οι Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν»

Θέση σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου πήρε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως παρά το γεγονός ότι δεν διατηρεί πλέον σχέσεις με την παρέα των Ράδιο Αρβύλα, θεωρεί πως ούτε ο Αντώνης Κανάκης, αλλά ούτε και οι συνεργάτες του γνώριζαν για τις πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Χρήστος Κιούσης: Η ανάρτησή του για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Έχει γίνει χαμός από χθες με την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αίσχιστου είδους ενέργειας το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη, έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τα παιδιά. Δεν έχω επαφές. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά. Είναι μια κόντρα που τη γνωρίζουν δημοσίως», δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

«Στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι γνώριζαν. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα και έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από την παρέα. Αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι, δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω πώς ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός άλλουο ανθρώπου. Πόσο άνανδρο, πόσο… Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή», ξέσπασε ο παρουσιαστής.

Απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Αντώνης Κανάκης

Πηγή 

Πηγή εξωφύλλου 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ