βασιλείου

Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τα λεγόμενά του.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό βιασμού του οποίου έγινε μάρτυρας χωρίς να αντιδράσει.

«Δεν τον είδα καθόλου τον Γιώργο στο “σπίτι με το Mega”, έλειπα σε μια δουλειά και δε τον είδα, θα τον δω αύριο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω τι έκανε, τι θα πει; “Με δυο μαρμάρινα φιλιά” θα πει. Έπρεπε να ήμουν εκεί αλλά δε ξέρω για ποιο λόγο δε με κάλεσαν. Δε βρισκόμαστε όταν έρχεται στην Αθήνα γιατί έρχεται για 1-2 μέρες μόνο.

Ρένια Λουιζίδου: Τι δήλωσε για τη σχέση που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Έχουν πέσει περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στην αντίληψή μου. Πριν πολλά χρόνια, έτυχε – δε μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε που ήταν, το αφεντικό έχει πεθάνει, ήταν στην παραλία κάπου- τελείωνε η σεζόν, πήγα να πάρω τα ρούχα μου, τα παπούτσια μου το μικρόφωνο και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε.

Άκουγα φωνές, πήγα να χτυπήσω να δω τι γίνεται, ανοίγω την πόρτα και μου έκανε νόημα να φύγω, μου την είπε. Έφυγα. Έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Δεν είναι και καλό πράγμα αυτό, είναι νύχτα. Δε φοβήθηκα να αντιδράσω αλλά δε μπορούσα, δεν ήθελα να μπω στη μέση. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα, ειλικρινά δε μετάνιωσα γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα, θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Η Φαίη Σκορδά, φανερώς αναστατωμένη από όσα άκουσε, απάντησε σε έντονο τόνο τα εξής:

Μαρία Ιωαννίδου: Έπεσα θύμα βιασμού, αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε

«Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι φοβήθηκε πάρα πολύ αλλά ντρέπεται να πει ότι φοβήθηκε αλλά τώρα δε μπορείς να πεις “μετανιώνω, ζητώ συγγνώμη, δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, δε μπορώ να δω στα μάτια μια άλλη γυναίκα;”… Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δε μπορείς εκείνη την ώρα να αντιδράσεις γιατί είναι και επικίνδυνο αλλά κάτι κάνεις. Αλλά το “δε μετανιώνω;”. Τα παίρνω όλα πίσω δε θέλω να σχολιάσω. Ένας άνθρωπος που το βλέπει δεν είναι συνένοχος;

Είναι άλλο το να έχεις μια υποψία και άλλο το να το βλέπεις και να μην το καταγγέλεις. Δε θέλω να εξηγήσω τίποτα. Και η απάντηση είναι “δε μετανιώνω, θα έκανα το ίδιο;”… Μην τρελαθούμε, Δεν υπάρχει, όχι δεν υπάρχει. Δεν πρέπει να σκεφτούμε το γιατί, τι συνέβη στο μυαλό ενός ανθρώπου που βγαίνει και λέει ότι φέρθηκε έτσι. Είναι μεγάλος άνθρωπος».

Διπλή αύξηση στα επιδόματα του ΟΑΕΔ – Η λίστα

Πηγή εξωφύλλου 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ