Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου – ώρα 9.30 μ.μ.
Vasiliki & Kostis (180μΠοίρες) Acoustic Live
Του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα, η Βασιλική (τραγούδι, κιθάρα, πιάνο) και ο Κωστής (καχόν) από τις 180 μΠοίρες επανέρχονται για ένα ακόμα ακουστικό live
Με ταίρι ή… αταίριαστους, σας περιμένουμε για μία βραδιά γεμάτη διασκευές αγαπημένων pop-rock κομματιών (ελληνικός και αγγλικός στίχος) αλλά και πρωτότυπο υλικό.
ΤΙΜΗ: 2,5 ευρώ επιβάρυνση στο πρώτο ποτό

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 9:30 μ.μ. – 11:00 μ.μ.
«Τα χωρατά, τα άσεμνα» Παράσταση – αφήγηση για ενήλικεςΜια βραδιά γεμάτη με ιστορίες, παραμύθια και τραγούδια της αποκριάς . Ιστορίες και τραγούδια με λόγια και στίχους σκωπτικούς και άσεμνους. Ένα ταξίδι στα βάθη του χρόνου, εκεί που ξεκινά η ιστορία τους, μαζί με το ταξίδι του ανθρώπου για επιβίωση, αναζήτηση ισορροπίας μέσα από την ανατροπή καιτο χιούμορ.
Αφήγηση: Ροδάνθη Δημητρέση και και η Χρυσάνθη Βουδούρη η Ναντίνα Κυριαζή, (ομάδα αφηγητών της ActionArt/ Εικαστική Δράση). Φωνή ερμηνεία: Μαρία Γκόγκα Βιολί: Γιάννης Ποιμενίδης
Είσοδος 5 ευρώ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου – live – ώρα 9.30 μ.μ.
Μιχάλης Παπαζήσης – Μανώλης Μπάσης – Γιώργος Βαρτσάκης
Ο Μιχάλης Παπαζήσης με πορεία στο τραγούδι (στην πρώτη του εμφάνιση στην δισκογραφία, συνεργάστηκε με τον μεγάλο Απόστολο Καλδάρα στις «μπαλάντες του περιθωρίου»),συνάντησε το καλοκαίρι δυο νέους μουσικούς, τον Μανώλη Μπάση στο μπουζούκι και τον Γιώργο Βαρτσάκη στην κιθάρα. Η κοινή αγάπη για το λαικό τραγούδι, αλλά και η υπέροχη συνεργασία τους, τους φέρνει πάλι μαζί και τον χειμώνα, αρχής γενομένης από το καλλιτεχνικό καφενείο Νέον!
Καλδάρας, Ζαμπέτας, Τσιτσάνης και άλλοι μεγάλοι δημιουργοί, σ΄ ένα πρόγραμμα με αναφορές απο το ρεμπέτικο μέχρι σήμερα από τρεις μουσικούς με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία του λαικού μας τραγουδιού, αλλά και με διάθεση για μια πιο σύγχρονη προσέγγιση.
Είσοδος 3.50 ευρώ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου – live – ώρα 9.30 μ.μ.
Μια κιθάρα, ένα βιολί, δύο φωνές και ένα ηπειρώτικο ντέφι!Οι swing συγχορδίες μπλέκονται με τον ρυθμό που χτυπά το ηπειρώτικο ντέφι και οι blues ήχοι κουρδίζονται μαζί με αυτούς της ελληνικής παράδοσης.
Από την country στην pop και από την Θράκη στο Bronx.
Ο Βαγγέλης Σφυρής, η Ειρήνη Χουλιαρά, ο Νίκος Κουθούρης και ο Στέφανος Εφρεμίδης ξετυλίγουν ένα μουσικό κουβάρι με μια ποικιλία μουσικών οργάνων και ήχων.
Κρατήστε την άκρη του και ακολουθήστε μας…
Βαγγέλης Σφυρής- κιθάρα φωνή
Ειρήνη Χουλιαρά- φλάουτο – φωνή
Νίκος Κουθούρης – βιολί
Στέφανος Εφραιμίδης – κρουστά
είσοδος 3 ευρώ

Τηλ. κρατήσεων 2310-229767, Ι. Δραγούμη 34, Καλλιτεχνικό Καφενείο ΝΕΟΝ

Κοινοποίηση:

Σχόλια

No more articles
Νέο Άλμπουμ Για Τους Thirty Seconds To Mars

Close