Ένας υπέροχος έρωτας στην «Πόλη των Αγγέλων»

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Μάγκι (Μεγκ Ράιαν), μια νεαρή καρδιοχειρούργο, και του Σεθ (Νίκολας Κέιτζ) που είναι άγγελος. Αύριο, Πέμπτη 18 Μαρτίου, στις 02:00 (μετά τα μεσάνυχτα), στο Star.

Υπόθεση: Στο Λος Άντζελες, ο Σεθ είναι ένας από πολλούς άγγελους που παρακολουθούν και προστατεύουν τους ανθρώπους. Καθήκον του Σεθ είναι να εμφανίζεται σε αυτούς που έχουν φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο και να τους καθηδηγεί στη μεταθανάτιο ζωή.

Κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης, η Μάγκι δεν θα μπορέσει να σώσει τον ασθενή της και στην προσπάθειά της να τον κρατήσει στη ζωή θα δει τον Σεθ. Εκείνος θα της παρουσιαστεί αρχικά ως άνθρωπος.

Μουσική συγκίνηση και ρίγος. Τι είναι; Από τι προκαλείται;

Μετά τη γνωριμία τους, η Μάγκι αισθάνεται να διχάζεται καθώς τώρα έχει να επιλέξει ανάμεσα στον μυστηριώδη και γοητευτικό άνδρα με τα μαύρα και τον συνάδελφό της Τζόρνταν. Παράλληλα, ο Σεθ βρίσκεται κι αυτός αντιμέτωπος με το δικό του δίλημμα καθώς τώρα πια πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην αθανασία και τη συμμετοχή του στη ζωή και τα προβλήματά της.

Όταν οι δυο τους θα αρχίσουν να ερωτεύονται ο Σεθ θα πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση για το αν θα απαρνηθεί την αιωνιότητά του για χάρη της Μάγκι.

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Μπραντ Σίλμπερλινγκ

Ηθοποιοί: Μεγκ Ράιαν, Νίκολας Κέιτζ, Άντρε Μπρόερ, Ντένις Φρανζ,

Σενάριο: Ντέινα Στίβενς

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Πέμπτη 18 Μαρτίου, στις 02:00 (μετά τα μεσάνυχτα), στο Star
Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, δείτε εδώ.

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ