Νίκος Γαλάνης

Έλληνας βραβεύτηκε ανάμεσα στους καλύτερους δασκάλους στον κόσμο!

Ένας Έλληνας βρίσκεται πλέον, αναγνωρισμένα, ανάμεσα στους καλύτερους δασκάλους του κόσμου:

Ο λόγος για τον Νίκο Γαλάνη, από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, που τιμήθηκε για το εκπαιδευτικό έργο του με το Global Teacher Award του οργανισμού AKS Education Awards.

Όπως έγραψε ο ίδιος στη σχετική ανάρτηση:

«Πολύ ευχάριστα νέα σήμερα! Εκπροσωπώντας τη χώρα μας, μου απονεμήθηκε το Global Teacher Award στη γιορτή που διοργανώνει ο οργανισμός AKS Education Awards βραβεύοντας τους καλύτερους δασκάλους από όλο τον κόσμο! Ανάμεσα σε εξαίρετους συναδέλφους από περισσότερες από 100 χώρες, η επιλογή στο πρόσωπο μου, αποτελεί εκτίμηση του έργου και κίνητρο να συνεχίσω να προσφέρω στην εκπαίδευση των παιδιών μας..! Μεγαλύτερο κίνητρο, βέβαια, παραμένει το αυριανό χαμόγελο των μαθητών μου όταν ανοίξω την πόρτα του σχολείου!».

Self test – edupass.gov.gr: Ξεκινούν οι δηλώσεις για μαθητές δημοσίων σχολείων

Ανάμεσα στις δράσεις του ήταν η δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες στο YouTube: «Η ταινία δημιουργήθηκε από το ΣΤ1 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Μέσα σε κάτι περισσότερο από 5 λεπτά, οι μαθητές υποδύονται τους γνώριμους πρωταγωνιστές του εθνικού απελευθερωτικού αγώνα στο φυσικό τους περιβάλλον, την πόλη του Ναυπλίου, όπου κάποτε πράγματι περπατούσαν. Τα παιδιά στέλνουν το μήνυμα της ενότητας και της ομοψυχίας, τιμώντας τους ήρωες και τις ηρωίδες που έδωσαν τα πάντα, ακόμα και την ίδια τους τη ζωή, για την ελευθερία της πατρίδας».

Γιατρός έφτιαξε μηχάνημα που βοηθάει τους ανθρώπους να τερματίσουν τη ζωή τους

Πηγή 

Πηγή εξωφύλλου 

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ