έλεν μίρεν

Έλεν Μίρεν: Τιμητικό βραβείο SAG για τα 60 χρόνια καριέρας!

Η καριέρα της Έλεν Μίρεν μετρά 6 ολόκληρες δεκαετίες!

Φέτος, η 76χρονη ηθοποιός θα τιμηθεί με το βραβείο SAG (βραβεία του Σωματείου των Ηθοποιών) για το σύνολο της καριέρας της (Life Achievement).

Σινεμά: Τι περιλαμβάνει η νέα κινηματογραφική εβδομάδα!

Το Σωματείο Ηθοποιών ξεκαθαρίζει ότι το συγκεκριμένο βραβείο το απονέμουν σε όσους «αντιπροσωπεύουν τα υψηλά ιδανικά του να είσαι ηθοποιός».

«Το μεγάλο, εκτυφλωτικό της ταλέντο χαρακτηρίζει την Λαίδη Ελεν Μίρεν. Το σύνολο της δουλειάς της μάς έχει χαρίσει μία πληθώρα από διαφορετικούς, ξεχωριστούς χαρακτήρες – από κατασκόπους και δολοφόνους, μέχρι καθαρίστριες και Βασίλισσες!» δήλωσε η Πρόεδρος της SAG, Φραν Ντρέσερ. «Εχει θέσει την μπάρα πολύ ψηλά για όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Κάθε νέα ερμηνεία της είναι καλύτερη από μία παλιότερη -συγκλονιστική- δική της…»

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα παραλάβω φέτος το Τιμητικό Βραβείο των SAG Awards,» απάντησε με δήλωσή της η Μίρεν (η οποία έχει στο τζάκι της ένα Οσκαρ, πολλαπλά SAG, τρία ΕΜΜΥ κι ένα ΤΟΝΥ) «Από τότε που πρωτοξεκινούσα στο χώρο, οι συνάδελφοί μου ήταν η έμπνευση και το σχολείο μου, οπότε αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα…»

Η 4λεπτη ταινία μικρού μήκους που κέρδισε Όσκαρ και θα σας κάνει να κλάψετε…

Πηγή εξωφύλλου

➔ Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και όλα τα πιο πρόσφατα άρθρα της Lavart στο lavart.gr

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

INSTAGRAM

YelloWizard.gr