Έφυγε από τη ζωή ο Keith Mitchell, drummer των Mazzy Star

Όταν τα drums έπαψαν να ηχούν!

[dropcap size=big]Ο[/dropcap] Keith Mitchell, ο drummer των Mazzy Star και μέλος των Opal, Monitor και Green on Red, πέθανε την περασμένη Κυριακή. Τα μέλη της μπάντας επιβεβαίωσαν τον θάνατό του, αν και ακόμη τα αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Η Hope Sandoval και ο David Roback των Mazzy Star δήλωσαν «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Χάσαμε τον πολυαγαπημένο μας Keith Mitchell, έναν πολύ ταλαντούχο και καταπληκτικό drummer που είχαμε την τύχη να δουλέψουμε μαζί για πολλά χρόνια. Θα ζήσει για πάντα στις καρδιές μας, θα μας λείψεις Big Fella».


[dropcap size=big]Μ[/dropcap]ετά τους Monitor και τους Green on Red, ο Mitchell έγινε μέλος των Opal μαζί με τον Roback και την τραγουδίστρια Kendra Davis. Κυκλοφόρησα δύο EP αλλά και το Happy Nightmare Babe του 1987 και μετά η Davis αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο Roback βρήκε την Sondoval και τότε ήταν που γεννήθηκαν οι Mazzy Star το 1989.

Ο Mitchell χάρισε τον ήχο των τυμπάνων του στους δίσκους των Mazzy Star: She Hangs Brightly (1990), So Tonight That I Might See (1993), που ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία τους, Among My Swan (1996), αλλά και στο reunion album τους το 2013, με τίτλο Seasons of Your Day.


Κείμενο: Αλέξανδρος Τσώνης (Lavart)

Επικαιρότητα

μοιρασου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email