λιγναδης

Δημήτρης Λιγνάδης: Μεταφέρεται στις φυλακές της Τρίπολης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος τα ξημερώματα της Παρασκευής 26/2

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρεται ο Δημήτρης Λιγνάδης καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή εις βάρος ανηλίκων. Η φυλακή της Τρίπολης διαθέτει ειδική πτέρυγα για όσους διαπράττουν αδικήματα που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κρίθηκε προφυλακιστέος τα ξημερώματα της Παρασκευής και το μεσημέρι ξεκίνησε η μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν, στις φυλακές της Τρίπολης.

Απορρίφθηκε η ένσταση ακυρότητας του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης απολογούνταν για περίπου 5 ώρες χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να πείσει την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Μεταξύ άλλων, ως μάρτυρες εξετάστηκαν και η πρώην υφυπουργός παιδείας Ελένη Κούρκουλα καθώς και ο ιδιοκτήτης του σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Αμέσως μετά την κοινοποίηση της απόφασης, ο συνήγορος του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε:

«Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν ο Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».

Η διαδικασία εξελίχθηκε σε μαραθώνιο, καθώς οι δύο μάρτυρες υπεράσπισης που κάλεσε ο Αλέξης Κούγιας δήλωσαν ότι ουδέποτε ρωτήθηκαν αν θέλουν να εξεταστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης ενώ υπογράμμισαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με την υπόθεση.

Διαβάστε την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη:

Τι υποστηρίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης στο απολογητικό του υπόμνημα – ΑΡΧΕΙΟ

Για περισσότερα νέα, πατήστε εδώ.

Πηγή

Πηγή Φωτογραφίας

μοιρασου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
YelloWizard.gr

μοιρασου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email