YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
xmas movies Ertflix

Χριστουγεννιάτικες ταινίες από την ψηφιακή πλατφόρμα Ertflix

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους από την ψηφιακή πλατφόρμα Ertflix

Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας οι ταινίες αποτέλεσαν μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας, για πολλούς από εμάς. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες online ταινιών διαδέχονται η μια την άλλη και μας προσφέρουν ένα μεγάλο φάσμα επιλογών ανάλογα το είδος. Η διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την δωρεάν συνεχόμενη και ανανεωμένη λίστα επιλογών της, μας δημιουργεί ένα εορταστικό κλίμα με πάνω από είκοσι χριστουγεννιάτικες ταινίες, δίνοντας έτσι το δικό της στίγμα. Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες του Ertflix  απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, για την ακρίβεια χωρίζονται ως εξής: χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλους και χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά. Το ταξίδι στον χρόνο σε κόσμους γεμάτους ξωτικά, ταράνδους, χιόνια,  Αγιοβασίληδες  και οικογενειακές χριστουγεννιάτικες στιγμές  μόλις ξεκίνησε.

A Christmas Carol: The musical – Χριστουγεννιάτικη ιστορία: Το Μιούζικαλ

Βασίζεται στο μυθιστόρημα του Charles Dickens, του 1843, με το ίδιο όνομα. Παρουσιάστηκε ως παράσταση στο θέατρο Paramount της Νέας Υόρκης στο Madison Square Garden από την 1η Δεκεμβρίου 1994 έως τις 27 Δεκεμβρίου 2003. Την μουσική στο μιούζικαλ υπογράφει ο  Alan Menken, τους στίχους ο  Lynn Ahrens και βιβλίο είναι των Mike Ockrent και Lynn Ahrens.

Ο Ebenezer Scrooge πιστεύει στην πειθαρχία, την δουλεία και αποδοκιμάζει τα Χριστούγεννα. Φέτος, όμως θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του και να πάρει κάποιες αποφάσεις. Θα αλλάξει γνώμη για τα Χριστούγεννα; Θα το κατακλύσει το πνεύμα των Χριστουγέννων και θα μαλακώσει η καρδία του;

Για να δείτε την ταινία πατήστε εδώ.

The Christmas Shoes – Το πιο όμορφο δώρο

Μια παραγωγή του 2002 από τις ΗΠΑ σε σκηνοθεσία Andy Wolk, όπου βασίζεται στο τραγούδι και το μυθιστόρημα του Donna VanLiere που μεταδόθηκε στο CBS την 1η Δεκεμβρίου 2002.

Πρόκειται για μια ιστορία για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Ένα αγοράκι αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τον πόνο για τον επικείμενο θάνατο της μαμάς του, καθώς βάζει σκοπό να ψάξει και να βρει να της δώσει το πιο σημαντικό δώρο της ζωής της. Σ’ αυτή του την προσπάθεια χαρίζει ένα δώρο σε μια άλλη οικογένεια, καταφέρνοντας να τους εμπνεύσει να αξιολογήσουν από την αρχή τις δικές τους ζωές και να ανακαλύψουν τι είναι πιο σημαντικό γι’ αυτούς.

Για να δείτε την ταινία πατήστε εδώ.

The March Sisters at Christmas – Τα Χριστούγεννα των αδελφών Μαρτς

Μια σύγχρονη μεταγραφή του μυθιστορήματος «Μικρές Κυρίες». Για να μην πωληθεί το σπίτι της οικογένειας, οι τέσσερις πολύ μοντέρνες αδελφές του Μαρτς αντιμετωπίζουν μόνες τους τα προβλήματα τους με το σπίτι. Αλλά δεν αργούν και οι ρομαντικές τους εμπλοκές, με το αγόρι στο δίπλα σπίτι, μια παλιά φλόγα και μια νέα γνωριμία φέρνουν τα πάνω κάτω και οι εργασίες στο σπίτι μένουν πίσω.

TheMarchSisters
Τα Χριστούγεννα των αδελφών Μαρτς

Για να δείτε την ταινία πατήστε εδώ.

Journey to the Christmas Star – Αναζητώντας το Αστέρι των Χριστουγέννων

Μια μικρή πριγκίπισσα σε ένα μικρό βασίλειο στην Adventureland εξαφανίζεται την παραμονή των Χριστουγέννων. Βγήκε για να βρει το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι. Ο Βασιλιάς καταριέται το χριστουγεννιάτικο αστέρι και έτσι εξαφανίζεται για χρόνια, μέχρι να εμφανιστεί ένα νεαρό και θαρραλέο κορίτσι.

Για να δείτε την ταινία πατήστε εδώ.

Santa Swap – Η αλλαγή του Άγιου Βασίλη

Ο Άγιος Βασίλης στη θέση ενός…μπαμπά. Κανείς δεν λατρεύει τα Χριστούγεννα περισσότερο από τον Άντερσεν, ο οποίος κάθε φορά αφιερώνει απεριόριστο χρόνο ώστε να χαρίσει στην οικογένειά του τις πιο τέλειες Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Όμως, αυτή τη νύχτα, τίποτα δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο. Φορώντας την ολοκαίνουργια στολή του, ο Άντερσεν μπαίνει σε περιπέτειες μέχρι που συναντάει τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη και αποφασίζουν να αλλάξουν θέσεις.

Santa Swap
Santa Swap

Για να δείτε την ταινία πατήστε εδώ.

Για περισσότερες ταινίες της πλατφόρμας Ertflix πατήστε εδώ.

Αγαπημένες και διαφορετικές ταινίες μας συντροφεύουν μέχρι τα Χριστούγεννα δημιουργώντας μας ένα εορταστικό και ευχάριστο κλίμα!

Κείμενο: Ειρήνη Γκότση 

 

Πηγή  πληροφοριών:1, 2, 3

Πηγή φωτογραφιών: 1, 2

Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
YelloWizard.gr
kazaviti